Reddit Halka Arzıyla İnanılmaz Bir Başarı Yakaladı: Açılır Açılmaz %70'lik Artışla Gündemi Salladı! Detaylar İçin Tıklayın!

Reddit Halka Arzıyla İnanılmaz Bir Başarı Yakaladı: Açılır Açılmaz %70'lik Artışla Gündemi Salladı! Detaylar İçin Tıklayın!
Reddit, beklenen halka arzını gerçekleştirerek New York Borsası'nda "RDDT" simgesiyle listelendi.

Şirketin hisse fiyatı, halka arzın hemen ardından %70'e varan bir artış yaşadı.

Popüler sosyal medya platformu Reddit'in borsaya açılması uzun süredir beklenen bir olaydı ve açılış sonrası beklenen bir sonuçla karşılaşıldı. Şirketin hisseleri hızla yükseldi ve yatırımcılara ciddi kazançlar sağladı.

Reddit'in hisse fiyatı, halka arzdan önce duyurulan 31-34 dolar aralığından 34 dolara çıkarıldı. Şirket, New York Borsası'nda listelenir listelenmez büyük bir artış yaşadı. 47 dolardan açılan hisse fiyatı, 57,80 dolara kadar yükseldi. Bu, başlangıç fiyatıyla karşılaştırıldığında %69'luk bir artış anlamına geliyor.

Yoğun ilgi sonucunda yaşanan bu büyük artış, şirketin piyasa değerinde de önemli bir yükselişe yol açtı. Şirketin başlangıç piyasa değeri 6,4 milyar dolar olarak belirlenmişti ve artışla birlikte 10,9 milyar dolara yükseldi.

Ancak Reddit hisseleri daha sonra düşüş yaşadı ve yazıldığı sırada hisse fiyatı 50,97 dolar seviyesinde işlem görüyor.

Kaynak:HABER MERKEZİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.