Prens Harry ve eşi Meghan Markle’ın kız bebekleri dünyaya geldi

Prens Harry ve eşi Meghan Markle’ın kız bebekleri dünyaya geldi
İngiliz Kraliyet ailesindeki görevlerini bırakan Sussex Dükü Prens Harry ve eşi Meghan Markle, kız bebeklerinin dünyaya geldiğini duyurdu.

İngiliz Kraliyet ailesindeki görevlerini bırakan Sussex Dükü Prens Harry ve eşi Meghan Markle, kız bebeklerinin dünyaya geldiğini duyurdu.

İngiliz Kraliyet ailesindeki görevlerini bırakarak ABD'ye yerleşen Sussex Dükü Prens Harry ve eşi Sussex Düşesi Meghan Markle, ikinci bebeklerinin 4 Haziran Cuma günü California eyaletine bağlı Santa Barbara'daki Cottage Hastanesi'nde saat 11.40'da dünyaya geldiğini duyurdu. Çift, 2 yaşındaki oğulları Archie'den sonra bir kız bebek sahibi olurken, kızlarının adının Lilibet Diana Mountbatten-Windsor olduğunu açıkladı. Lilibet olarak adlandırılan ismin İngiltere Kraliçesi II. Elizabeth'ten, Diana ismini ise büyükannesi Prenses Diana'dan aldığı belirtildi.

Çift yaptığı açıklamada, hem anne hem de bebeğin sağlıklı ve iyi olduğunu ifade ederek, "O, hayal edebileceğimizden çok daha fazlası ve dünyanın dört bir yanından hissettiğimiz sevgi ve dualar için minnettarız. Ailemiz için bu çok özel zamanda devam eden nezaketiniz ve desteğiniz için teşekkür ederiz" dedi.

Bebeğin yaklaşık 3,5 kilo ağırlığında dünyaya geldiği öğrenilirken, Kraliçe'nin 11'inci torununun torunu ve tahtta 8'inci sırada yer alıyor.

Çift, İngiltere Kraliyet ailesinin en yeni üyesi olan kızları Lilibeth Diana'nın cinsiyetini ilk kez üç ay önce Oprah Winfrey ile yaptıkları röportajda açıklamışlardı. Röportajda kraliyet görevlerinden ayrılma ve saray yaşamına ilişkin çarpıcı açıklamalarda bulunan Markle'ın ayrıca Temmuz 2020'de düşük yaptığı biliniyor.

(Aylin Karadeniz/ İHA)

Kaynak: İHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir