Portakal Çiçeği Festivali ne zaman?

Portakal Çiçeği Festivali ne zaman?
Portakal Çiçeği Festivali'nin tarihi sorgulanıyor. Peki, Portakal Çiçeği Festivali ne zaman?

Türkiye'de halkın hazırlayıp sahip çıktığı ilk sokak karnavalıdır. Adana halkının yanı sıra yerli ve yabancı turistlerin de katıldığı ve şehre turizm geliri yaratan bir etkinlik.

Portakal Çiçeği Karnavalı Tarihleri

13-21 Nisan tarihleri arasında düzenlenecek olan Uluslararası Portakal Çiçeği Karnavalı’nda, Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın “Türkiye Kültür Yolu Festivali” çerçevesinde karma resim sergisi de açılacak.

Festival Programı:

13 Nisan - Açılış Töreni ve Konserler: Festivalin açılışı muhteşem bir törenle gerçekleşecek! Ardından, ünlü sanatçıların katılımıyla unutulmaz bir konser serisi başlayacak.

14-20 Nisan - Etkinlikler ve Gösteriler: Festival boyunca, şehrin farklı noktalarında geleneksel dans gösterileri, sokak sanatçıları performansları, portakal temalı sergiler ve atölye çalışmaları düzenlenecek. Ayrıca, lezzetli portakal tatlıları ve yöresel yemeklerin tadına bakabileceğiniz stantlar da olacak.

21 Nisan - Kapanış Partisi: Festivalin son gününde, büyük bir kapanış partisi düzenlenecek! Canlı müzik, dans gösterileri ve sürpriz etkinliklerle dolu bu partide, festival coşkusunu sonuna kadar yaşayacaksınız.

Kaynak:HABER MERKEZİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.