POMEM başvuru sonuçları ne zaman açıklanacak?

POMEM başvuru sonuçları ne zaman açıklanacak?
Polis Akademisi Başkanlığı, Polis Meslek Eğitim Merkezlerine (POMEM) lisans mezunu 6 bin erkek ve 1500 kadın olmak üzere toplam 7 bin 500 öğrenci alımı için ön başvuruları almıştı .Şimdi adaylar, sonuçların ne zaman açıklanacağını merak ediyorlar

POMEM için 4 Nisan'da başlayan ön başvuru süresi, 14 Nisan saat 17.00'de sona erdi. Başvurularını yapan adaylar, "http://www.pa.edu.tr" adresinden e-Devlet şifresiyle giriş yaparak başvurularını tamamladılar. Şehit ve vazife malulü eş veya çocukları ise sınav ücreti ödemeden başvuru yapabildiler.

7 BİN 500 ÖĞRENCİ ALIMI YAPILACAK

Polis Meslek Eğitim Merkezlerine, 2022 veya 2023 yılı Kamu Personeli Seçme Sınavlarının birinden P3 puan türünden en az 60 ve üzeri puan alan lisans mezunu 6 bin erkek ve 1500 kadın olmak üzere toplam 7 bin 500 öğrenci alımı yapılacak.

SONUÇLAR NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

31. Dönem POMEM Giriş Sınavı aşamalarına katılmaya hak kazanan adaylar için başvuru ücreti ve hesap bilgileri, Polis Akademisi Başkanlığının resmi internet sitesi (www.pa.edu.tr) üzerinden duyurulacak. Şu anda POMEM başvuru sonuç tarihi net olarak açıklanmamıştır. Yeni gelişmeler ve sonuçların açıklanmasıyla ilgili bilgileri aldıkça haberlerimizde paylaşacağız.

Kaynak:HABER MERKEZİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.