Patiswiss'in olayı nedir? Patiswiss'in yeni CEO'su kim oldu?

Patiswiss'in olayı nedir? Patiswiss'in yeni CEO'su kim oldu?
Bir tüketicinin küflü çikolata paylaşımına verdiği cevabın ardından eleştirilen Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu’nun istifa etmesinin ardından Patiswiss’in yeni CEO’sunun kim olduğu merak ediliyor.

Geçtiğimiz günlerde bir tüketici, aldığı Patiswiss marka çikolatanın küflendiğine dair paylaşım yapmış ve şirketin CEO’su Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu, tüketicinin söz konusu paylaşımına sert çıkışmıştı. Tüketiciye “Karşında dev Migros ve biz varız” diye cevap veren Tunaoğlu, yaptığı yorum sebebiyle özür dilemiş daha sonra da görevinden ayrıldığını duyurmuştu.

Tunaoğlu’nun görevini bırakmasıyla birlikte şirketin yeni CEO’sunun kim olacağı merak konusuydu. Patiswiss’in resmi hesaplarından yapılan açıklamaya göre, şirketin Yönetim Kurulu Başkanlığı’na Ali Sinan Tunaoğlu getirildi. Açıklamada, "23.04.2024 tarihinde yapılan Yönetim Kurulu toplantısı sonucunda Ali Sinan Tunaoğlu’nun Yönetim Kurulu Başkanlığı’na getirilmesine karar verilmiştir. Bu karar Ticaret Sicil Gazetesi’nde ilan edilecektir” denildi.

274-142354-patiswiss.png

NE OLMUŞTU?

Geçtiğimiz günlerde bir tüketici, Linkedln üzerinden aldığı Patiswiss marka çikolatanın küflendiği görüntüleri paylaşmıştı. Tüketici, paylaşıma Patiswiss CEO’su Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu’nu ve Migros’u da etiketlemiş ve Tunaoğlu’nun sert yanıtıyla karşılaşmıştı.

274-142245-patiswiss.png

Tunaoğlu, tüketicinin paylaşımına “Bu ürünler hayatta küflenmez biliyor musun? Hadi doğru diyelim. Sen bence acil şekilde evindeki nem oranına falan baya bir bakmalısın. Bir de Linkedin'de paylaşacak hiç başka içeriğinin olmaması ne acı. Haklısın prim yapmak için bize baya ihtiyacı var herkesin.Baksana aşağıya "çöp" falan yazanlara. Bizim avukatların marka Karalama, Marka değeri düşürme vs'den isteyeceğinden herkes habersiz. Ayrıca! Bize böyle bir durum olsa söyler telafisini istersin. Karşında senin dev Migros ve biz varız. Herkes ürünün öyle arkasındaki. Haydi size kolay gelsin. Avukatlarımız iletişime geçecektir sizinle ama ben kendi işimi kendim çözmeyi severim" yazmıştı.

Yaptığı özür açıklamasının ardından ise görevinden ayrıldığını duyurmuştu.

Kaynak:HABER MERKEZİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.