Özyolcu’nun sözlerine tepki var!

Özyolcu’nun sözlerine tepki var!
AK Parti Ağrı İl Başkanı Halil Özyolcu’nun, Diyadin eski Kaymakamı ve Kayyumu Alper Balcı hakkında sarf ettiği sözler tepkiye neden oldu.

AK Parti Gençlik Kolları tarafından düzenlenen şatafatlı sahur sonrası gelen tepkiler üzerine açıklama yapan Halil Özyolcu, burada sahur programını ve haberleri yapanlarını değil de Diyadin eski Kayyumu ve Kaymakamı Alper Balcı’yı hedef aldı. Balcı hakkında ’Makbul bir Kaymakam’ değildi ifadelerini kullanan Özyolcu, müzik grubunun Kaymakamın kurduğunu belirterek suçu Fethiye’ye giden kaymakama yığmaya çalıştı.

İl Başkanı olmasına rağmen programdan haberi olmadığını belirten Özyolcu program sonrası yaptığı açıklamada “Ramazan ruhuna uymayan bir durum, o müzik grubunu Diyadin Kaymakamı ve Kayyumu kurdu. Onun kurduğu bir müzik grubuydu. Oda tayini çıktı gitti çok makbul bir kaymakam değildi. O müzik grubu nerden geldi nereden çıktı inanın haberim yoktu” ifadelerini kullandı.

Açıklamaları okuyan vatandaşlar Fethiye’ye giden Kaymakam Balcı’ya sahip çıkarak “Diyadin kaymakamlığı ve Kayyumluk görevini başarı ile yürüten Alper Balcı, halkın büyük sevgisine mazhar olmuştu. İlçede birçok değişimin öncüsü olan Kaymakam Balcı, sürekli vatandaşla iç, içe olarak iz bırakanlar arasında yer almıştır. Kaymakam Balcı öncülüğünde Diyadinli kadınların yer aldığı Erbane Korosu ile Kürtçe ezgiler seslendirilerek Ağrı’da birçok etkinliklerde sahne aldılar. Erbane Korosu kısa sürede Ağrı’nın tüm organizasyonlarda en fazla ses getiren grup haline gelerek son olarak Ak Parti programında oldukça başarılı bir sahnede yer almıştır. Kaymakam gitti ama projesi Ağrı’da devam ediyor.

Hem il merkezi hem de ilçede yakından tanınan Kaymakam Balcı, ilçenin tanıtımına büyük katkı sağladı. Fethiye’ye gitmesine rağmen hala ilçeyle bağını koparmayarak iki ilçe arasında köprü olmayı sürdürüyor. Cizre ve Diyadin’de ki çocuklar tatil için Fethiye’ye gittiler. Bir devlet görevlisine İl Başkanının bu sözleri söylemesi etik olmamıştır” dediler.

f3b8f666-2697-4b23-ad20-ac197db307e0.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir