Özyolcu; 'Ağrı’nın Sorunlarını Birlikte Çözeceğiz'

Özyolcu; 'Ağrı’nın Sorunlarını Birlikte Çözeceğiz'
AK Parti Ağrı İl Başkanı Halil Özyolcu, Ağrı Sivil Toplum Platformunu ziyaret ederek, platform çalışmaları hakkında bilgi aldı.

Ziyarette Platform Başkanı Mehmet Salih Aydın ve platformun istişare kurulu ile başkanlar kurulu üyeleri hazır bulundu.

Ağrı’nın sorunlarının konuşulduğu toplantıda sivil toplum örgütlerine hitap eden Özyolcu, “Her şehri kendine göre sorunları olduğu gibi elbette ki Ağrı’nın da kendine has sorunları var. Bize gelen tüm talepleri tek tek dinliyoruz. Sorunların çözümü için çalışıyoruz. Biz Ağrı’nın sorunlarını sizlerle birlikte çözeceğiz. Yeter ki birbirimize kaşı hoşgörülü olabilelim. Bakın Ağrı murat nehri 2 milyarlık proje. Ağrı ahırlar projesi 2 milyarlık proje. Tüm bunları üst üste koyduğumuzda 4 milyarlık bir yatırım söz konusu. Diyadin ilçemizde tarıma dayalı jeotermal organize bölgesi için ihalemi tamamlandı. Tüm ilçelerimizde tekstil kent benzeri istihdam odaklı çalışmalarımız devam ediyor. Ben şunu özellikle rica ediyorum. Eve iyi gitmeyen işler var ama bunu görüp de bu şehirde iyi olan yatırımları görmemekte olmaz. Onun için sizlerle sık sık bir araya gelip, sorunları ve çözüm noktalarını istişare etmeliyiz” dedi.

Ziyaretin anlamlı olduğunu söyleyen platform başkanı Salih Aydın ise “Biz 6 yıldır Ağrı’nın sorunlarını muhataplarına ileten bir yapıyız. Muhalefet etmiyor, sorunları taşıyoruz. Siyasetçiler bizim taşıdığımız sorunların çözüm noktalarından biri. Sayın il başkanımıza Ağrımızın dertlerini anlattık. Umarım belirttiğimiz bu sorunların çözümü noktasında ilerleme kaydederiz. “ ifadelerini kullandı.

whatsapp-image-2022-04-22-at-02-23-16.jpegwhatsapp-image-2022-04-22-at-02-23-16.jpeg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.