Oyun bağımlılarına müjde! Steam 2024 bahar indirimler başladı

Oyun bağımlılarına müjde! Steam 2024 bahar indirimler başladı
Dijital oyun platformu Steam, oyuncuları sevindirecek bir kampanya başlattı. Steam 2024 İlkbahar İndirimleri, birbirinden popüler oyunlarda büyük fırsatlar sunuyor. İşte detaylar...

Steam, Palworld, Baldur's Gate 3, Diablo 4 gibi pek çok popüler oyunun indirime girdiği 2024 İlkbahar İndirimleri'ni başlattı. Oyun tutkunları, bu fırsatı değerlendirerek istedikleri oyunları daha uygun fiyatlarla satın alma imkanı bulacaklar.

İndirimler kapsamında birçok oyunun fiyatlarında ciddi düşüşler yaşanırken, Steam kullanıcıları bu dönemde büyük indirimlerden ve çeşitli avantajlardan yararlanabilecekler.

Steam İlkbahar İndirimleri ne zaman sona erecek?

Kampanya 21 Mart tarihine kadar devam edecek. Bu süre zarfında oyuncular, istedikleri oyunları daha uygun fiyatlarla satın alabilecekler.

Steam İlkbahar İndirimleri, oyunseverlere yepyeni deneyimler yaşama ve oyun kütüphanelerini genişletme fırsatı sunuyor. Bu fırsatları kaçırmamak için oyuncuların indirim süresi bitmeden önce Steam üzerinden istedikleri oyunları incelemeleri ve satın almaları tavsiye ediliyor.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.