Otogarda Kan Aktı: 1 Ölü, 10 Yaralı

Otogarda Kan Aktı: 1 Ölü, 10 Yaralı
Şanlıurfa'da Otogarda Kanlı Kavga: 1 Ölü ve 10 Yaralı! Detaylar ve çok daha fazlası burada...
Şanlıurfa'da Otogarda Kanlı Kavga: 1 Ölü ve 10 Yaralı!

5 Nisan 2024 tarihinde akşam saatlerinde Şanlıurfa'nın Karaköprü ilçesinde bulunan Şehirlerarası Otobüs Terminali'nde yayın verici bir olay meydana geldi. İddialara göre, otogardaki Nazar firmasına ait bilet gişesine gelen bir grup yolcu ile kişiler arasında alacakları durum nedeniyle ortaya çıkan tartışma, kısa sürede bir kavgaya dönüştü.

Olayın ortasında yer alan 43 yaşındaki Halil Deveci, silah ve bıçakların kavgasında hayatını kaybeden ilk kişi oldu. Kavga sırasında müdahale etmek isteyen bir polis memuru da yaralananlar arasındaydı. Toplamda 10 kişi yaralanırken, aralarında bir polis memurunun da bulunduğu yaralılar, sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından ambulanslarla hastaneye kaldırıldı.

Güvenlik kamerası görüntülerine yansıyan olay, tam anlamıyla görünümün göz önüne serdi. Görüntülerde, sistemlerin birbirleriyle çalıştırıldığı ve vurulduğu anlaşılarak net bir şekilde görülebiliyor. Olayla ilgili detaylı soruşturma devam ediyor.

Bu kanlı olay, otogarın güvenliğine yönelik ciddi endişeleri beraberinde getirirken, bilgilerin konuyla ilgili daha fazla güvenlik önlemi alınması bekleniyor.

Kaynak:HABER MERKEZİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.