Okan Buruk Eşinden Ayrıldı Mı? Okan Buruk Nihan Buruk Boşandı Mı?

Okan Buruk Eşinden Ayrıldı Mı? Okan Buruk Nihan Buruk Boşandı Mı?
Okan Buruk Nihan Akkuş Buruk BOŞANMA: Okan Buruk Eşinden Ayrıldı Mı? Okan Buruk Nihan Buruk Boşandı Mı? Okan Buruk Kimdir, Kaç Yaşında, Nereli?

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk ve Modacı Eşi Nihan Akkuş Buruk Boşandı Mı? Okan Buruk Kimdir, Kaç Yaşında, Nereli?

Galatasaray'ın teknik direktörü Okan Buruk'un boşanma haberi gündemi sarsıyor. İddialara göre, 17 yıllık evliliğini sonlandıran Okan Buruk ve eşi Nihan Akkuş Buruk ayrıldı. Peki, Okan Buruk gerçekten boşandı mı? Okan Buruk'un yaşamı, kimliği ve son gelişmeler neler?

Olay, Galatasaray'ın teknik direktörü Okan Buruk ile modacı eşi Nihan Akkuş Buruk'un boşandığı iddiasıyla patlak verdi. Sessiz sedasız gerçekleştiği söylenen boşanma haberleri, araştırma yapan vatandaşların ilgisini çekti. Okan Buruk'un eşi Nihan Akkuş Buruk'tan ayrılıp ayrılmadığı, Okan Buruk'un boşandığı iddiaları merak konusu oldu. Peki, Okan Buruk kaç yaşında? İşte, Okan Buruk ve Nihan Akkuş Buruk'un hayatına dair detaylar...

Okan Buruk ve Nihan Akkuş Buruk Boşandı mı?

Galatasaray'ın teknik direktörü Okan Buruk ile modacı eşi Nihan Akkuş Buruk'un boşandığı haberleri gündeme bomba gibi düştü. 17 yıllık evliliklerini noktaladığı söylenen ünlü çiftin, geçtiğimiz temmuz ayında 17. evlilik yıldönümlerini kutladıkları biliniyor. Okan Buruk ve Nihan Akkuş Buruk çiftinin, Ali Yiğit adında bir oğulları bulunuyor. Boşanma iddialarını yazan Sabah yazarı Bülent Cankurt, "Daha önce de birçok dedikodu çıkmıştı ama hepsi dedikodu olarak kalmıştı. Ancak yakın çevrelerden gelen bilgilere göre Buruk çifti, evliliklerini resmen bitirmiş" ifadelerini kullanarak boşanma haberini duyurdu.

Okan Buruk Kimdir? Kaç Yaşında ve Nereli?

19 Ekim 1973 tarihinde İstanbul'da doğan Okan Buruk, futbol kariyerine orta saha mevkiinde başladı. Galatasaray altyapısında 11 yaşında forma giymeye başlayan Buruk, 1992'de Avrupa Gençler Şampiyonu olan Genç Milli Takım'ın kaptanı oldu. Inter Milan Kulübü ile anlaşma imzalayan Buruk, Türkiye Milli Futbol Takımı ile 2002 FIFA Dünya Kupası'nda üçüncülük elde etti. Beşiktaş'a transfer olan Buruk, 2006'da Galatasaray'a geri dönerek futbolu bıraktı. Türkiye formasıyla jübilesini yaptıktan sonra 2007'de eski Türkiye Güzeli ve model Nihan Akkuş ile evlendi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.