Oğlunu öldürüp intihar etti!

Oğlunu öldürüp intihar etti!
Kahramanmaraş'ta, bir etüt merkezi sahibi olan emekli öğretmen Derviş Nebi Köse (52), dehşet verici bir olayda oğlu Oğuz Kağan Köse'yi (25) tabancayla öldürdükten sonra aynı silahla intihar etti.

Oğuz Kağan Köse'nin, sürekli tehditlerle babasından para talep ettiği ve reddedilmesi durumunda annesine ve babasına şiddet uyguladığı iddia edildi. Bu korkunç olayın ardından aile dramı ortaya çıktı.

Olay, Elbistan ilçesi Kızılcaoba Mahallesi'nde öğle saatlerinde meydana geldi. İddiaya göre, emekli öğretmen Derviş Nebi Köse ile oğlu Oğuz Kağan Köse arasında sokakta bir tartışma yaşandı. Tartışmanın şiddetlenmesiyle Derviş Nebi Köse, elindeki tabancayla oğluna ardı ardına ateş etti. Oğuz Kağan Köse, göğsüne isabet eden kurşunlarla ağır şekilde yaralanırken, Derviş Nebi Köse aynı silahı başına dayayıp intihar etti.

Olayın bildirilmesi üzerine polis ve sağlık ekipleri bölgeye sevk edildi. Baba ve oğul, olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından ambulanslarla Elbistan Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Ancak tüm müdahalelere rağmen hayatlarını kaybettiler.

Soruşturma başlatıldı ve olayın detayları araştırılırken, Oğuz Kağan Köse'nin sürekli olarak babasından para talep ettiği ve reddedildiği durumlarda şiddet uyguladığı iddia edildi. Aynı nedenle Oğuz Kağan Köse'nin bir hafta önce babası Derviş Nebi Köse ve annesi Fatma Köse'ye saldırdığı ve çiftin polise başvurarak çocuklarından şikayetçi olduğu belirtildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.