Nurettin Yıldırım: “Ağrı 1970 Spor ve Ağrı’yı oldukça güzel günler bekliyor”

Nurettin Yıldırım: “Ağrı 1970 Spor ve Ağrı’yı oldukça güzel günler bekliyor”
Ağrı 1970 Spor Kulübü Sportif Direktörü Nurettin Yıldırım ligin ilk yarısını değerlendirdi

Ağrı 1970 Sporun ligin ikinci yarısında yapacakları çalışmalarla belirlenen hedeflerine ulaşacağına inandıklarını ifade eden Yıldırım Yaptığı açıklamada: “İlk yarı sonunda gördüğümüz eksikliklere dayanarak takımda bir takım değişiklikler yapmak durumunda kaldık. Başta teknik ekip konusunda tecrübeli bir hoca ve ekiple anlaşarak doğru bir tercih yaptığımızı düşünüyoruz. Gene aynı doğrultuda bazı oyuncularla yollarımızı ayırarak yerlerine bu ligde oldukça tecrübeli ve Ağrıspor için daha fazla katkı sağlayacağını düşündüğümüz oyuncuları transfer ettik. Devre arası kampı ve sonrasında gözlemlediğim kadarıyla takımda birlik beraberlik ve arkadaşlık duygusu çok üst seviyede olduğu için ikinci yarıda daha başarılı olacağımıza inanıyorum. Takım olma yolunda hocamızın ve tecrübeli oyuncularımızın katkısı çok fazla. Bana göre Ağrıspor ve Ağrı’yı oldukça güzel günler bekliyor.” Dedi.

 

Takımın yeni Teknik Direktörü Tansu Yaan da yaptığı değerlendirmede: “26.12.2021 tarihinde başlayan kamp döneminde 16 antrenman ve kamp sonrası Ağrı’da 5 antrenman olmak üzere toplamda 21 antrenman ve 2 hazırlık maçı yaptık. Bu süreçte, takımdaki oyuncuların bireysel performanslarını arttırma yolunda çeşitli test ve buna yönelik antrenmanlar planladık. Ayrıca bireysel, grup, takım teknik ve taktiği anlamında çalışmalar yaparak eksikliklerimizi gidermeye çalıştık. Bu kısa sürede almak istediklerimizin tamamını alamasak da, oyuncuların istek, arzu ve öğrenme azimleri istediğimiz düzeyin üstündeydi. Yeni oyuncuların katılımı bize güç katsa da, performans anlamında düzeyleri istediğimiz seviyede değil. En kısa sürede takım seviyesine ulaşacaklarına eminim.

Takıma yeni katılan 7 oyuncumuz mevcut. Bunların bir kısmının antrenman seviyesi yeterli bir kısmının ise yetersiz. Doğal olarak bu sporcuların takıma katkı sağlaması için biraz zamana ihtiyaçları olacak. En kısa zamanda tüm sporcuların takımın başarısında payı olacak düzeye gelmesini sağlayacağız. Ağrı halkının Ağrıspor’un başarılarını çok istediğinin farkındayız. Bu uğurda futbolcularım, teknik heyetim ve ben gereken tüm çalışmaları fazlası ile yapmaktayız. Taraftarların bize güvenmesi ve her şekilde desteklemesini bekliyoruz.” İfadelerini kullandı.

whatsapp-image-2022-01-14-at-19-06-34-1.jpeg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.