Nuh’un Gemisi, Üsküdar Kitap Fuarında Anlatıldı

Nuh’un Gemisi, Üsküdar Kitap Fuarında Anlatıldı
Ağrı’da olduğuna inanılan Nuh’un Gemisi ile ilgili Üsküdar Kitap Farında, belgesel gösterimi ve kitap imza günü düzenlendi.

Ağrılı yazar Erkan Kösedağ ile Ünlü Yönetmen Cem Sertesen’in birlikte kaleme aldıkları Nuh’un Gemisi (Noah’s Ark) ile Cem Sertesen’in yazdığı “Hepimiz Aynı Gemideyiz” isimli kitaplar Üsküdar 5.Kitap Fuarında tanıtılarak imza etkinliği düzenlendi.

TURİZM BİR ALGI MESELESİ

Üsküdar Büyükşehir Belediye Başkanlığı tarafından düzenlenen etkinlik öncesi yapılan söyleşide konuşan yazarlardan Erkan Kösedağ” Nuh’un Gemisi ile ilgili bugüne kadar bir çok araştırma yazısı yayınlandı. Biz bunun bir adım ötesine giderek, Nuh’un Gemisinin Ağrı’da olduğunu yayınladığımız kitapla anlatmaya çalıştık. Turizm bir algı meselesi. Bu yüzden Şırnaklıları anlamak mümkün. Onlar Cudi’de olduğunu iddia etseler de, onlarda gerçeği biliyorlar. Çünkü Nuh’un Gemisi onlar için bir turizm kaynağı. Bugün sizlere hem tufan ile ilgili hemde gemi ile ilgili önemli bilgiler vereceğim. Bu bilgiler ile yetinmeyen arkadaşlarımız,  Cem Sertesen tarafından ikincisi yayınlanan “Hepimiz Aynı Gemideyiz” isimlik kitapta yer alan bilimsel çalışmalar ve kitabın yanında hediye edilen Nuh’un Gemisine ait belgesele ulaşabilirler. Herkesi Ağrı’ya davet ediyoruz ” dedi.

BELGESEL 22 YILDA TAMAMLANDI

Nuh tufanı ile ilgili bilgilendirmeler sonrasında konuşan Yönetmen Cem Sertesen ise 22 yılda gerçekleştirdiği belgesel için “22 yılda çekimleri tamamlanan bu belgeseli ikinci kitabımla birlikte hediye ediyorum. İnsanların kafasında soru işaretlerinin kalmasına gerek yok. Gerek İslami tefsirlerden, gerekse diğer kutsal kitaplardan yaptığımız araştırmalar ile şunu net bir şekilde ifade etmek istiyorum. Nuh’un Gemisi Ağrı’da ve ilgi bekliyor. Kitabı almak isteyenler Okur Yayıncılıktan temin edebilirler” dedi

Söyleşi sonrasında imza töreni gerçekleştirilerek program sona erdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.