NOW TV Frekans Bilgileri Neler?

NOW TV Frekans Bilgileri Neler?
NOW TV frekans bilgileri TÜRKSAT 4A! FOX yeni adında uydu frekans bilgileri değişti mi, ne oldu?

"Türksat 4A Üzerinden NOW TV Frekans Bilgileri Değişti mi?" başlıklı haberde, FOX TV'nin adının NOW TV olarak değişmesinin ardından seyircilerin frekans bilgileri hakkında merak uyandığı belirtiliyor. İşte haberin başka bir şekilde anlatımı:

Televizyon Dünyasında Değişim: NOW TV Frekans Bilgileri Sabit!

Uzun yıllardır FOX TV adıyla tanıdığımız kanalın adının NOW TV olarak değişmesiyle birlikte, izleyiciler frekans bilgilerini araştırmaya başladı. RTÜK tarafından yapılan değişiklik sonrasında, NOW TV'nin Türksat 4A üzerindeki frekans bilgileri gündemde.

FOX TV'nin yeni adı NOW TV olsa da, frekans bilgilerinde bir değişiklik olmadığı belirtildi. NOW TV, yayınlarına aynı frekans bilgileri üzerinden devam ediyor. Türksat 4A üzerinden izlenen NOW TV, 12329 H 6666 2/3 frekansından rahatlıkla erişilebiliyor.

Televizyon severlerin merak ettiği "NOW TV frekans bilgileri TÜRKSAT 4A! FOX yeni adında uydu frekans bilgileri değişti mi, ne oldu?" sorusunun yanıtı, frekans bilgilerinde bir değişiklik olmamasıyla netlik kazandı.

FOX TV'nin Adı Neden Değişti?

Geçtiğimiz günlerde FOX TV'nin adının NOW TV olarak değişmesi, sosyal medyada büyük yankı uyandırdı. Bu değişiklik, Disney grubunun FOX'u satın alırken isim hakkını belirli bir süre için almış olmasından kaynaklanıyor. Sürenin dolmasıyla birlikte, kanal adını ve logosunu değiştirme kararı alındı. RTÜK Üyesi İlhan Taşcı tarafından duyurulan bu değişiklik, izleyiciler arasında farklı yorumlara neden oldu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.