Netflix'de Bu 6 filmi sakın kaçırmayın!

Netflix'de Bu 6 filmi sakın kaçırmayın!
Netflix, her geçen gün genişleyen film kütüphanesiyle izleyicilere farklı türlerde ve tarzlarda filmler sunuyor. Bu yazıda, Netflix’te izleyebileceğiniz ve kaçırmamanız gereken 6 filmden bahsedeceğiz.

Netflix, her zevke hitap eden geniş film yelpazesiyle izleyicilerin gönlünde taht kurmaya devam ediyor. İşte, platformun derinliklerinde saklı altı mücevheri keşfetmenin zamanı geldi.

Bu altı film, Netflix’in sunduğu zengin içerik dünyasının sadece bir parçası ve sizi farklı dünyalara götürecek ve unutulmaz anlar yaşatacak. İşte kaçırmamanız gereken o filmler…

STARMAN

1984 yapımı “Starman”, John Carpenter’ın yönetmen koltuğunda oturduğu bir bilim kurgu klasiği. Film, dünyaya iniş yapan zarif bir uzay gemisiyle başlıyor ve izleyiciyi, bebeklikten yetişkinliğe hızla evrilen bir uzaylı varlığın hikayesine davet ediyor. Jeff Bridges’ın canlandırdığı bu varlık, izleyicilere Carpenter’ın korku dolu filmlerinden tanıdık bir vücut korkusu sunuyor.

MORTAL ENGİNES

Christian Rivers’ın yönetmenliğini üstlendiği “Mortal Engines”, Yüzüklerin Efendisi serisinin yaratıcılarından bir post-apokaliptik macera sunuyor. Hareketli şehirlerin küçükleri avladığı bir gelecekte geçen film, genç bir suikastçının iktidar hırsıyla yanıp tutuşan bir lideri devirmeye çalışmasını konu alıyor.

BLAME

Hiroyuki Seshita’nın yönetmenliğindeki “Blame!”, Tsutomu Nihei’nin manga serisinden uyarlanan bir animasyon filmi. Killy adındaki gizemli bir savaşçının, teknolojik bir virüs tarafından yıkıma uğramış dünyada insanlığın son umutlarını kurtarma çabasını anlatıyor. Film, manga serisinin atmosferini ve derinliğini koruyarak izleyicilere sunuyor.

THE KİLLER

David Fincher’ın “The Killer” filmi, bir tetikçinin başarısız bir suikast sonrası yaşadıklarını ele alıyor. Michael Fassbender’ın başrolde olduğu film, gergin anların yanı sıra mizahi ve trajik öğelerle zenginleştirilmiş bir hikaye sunuyor. Fincher, farklı türleri ustaca harmanlayarak izleyiciye tutarlı bir ton sunuyor.

ALONE

John Hyams’ın “Alone” filmi, yeni dul kalmış bir kadının, taşınma sürecinde karşılaştığı ürkütücü bir adamla mücadelesini konu alıyor. Film, sürekli artan gerilimi ve yönetmenin becerileriyle dikkat çekiyor.

ATHENA

“Athena”, Fransız bir banliyöde yaşanan isyanı konu alan ve 2022’nin en iyi filmlerinden biri olarak gösterilen bir film.

Kaynak:HABER MERKEZİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.