MUUD nedir? MUUD uygulaması ücretli mi?

MUUD nedir? MUUD uygulaması ücretli mi?
MUUD, müzik tutkunlarının en beğendiği uygulamalardan biridir. Türk Telekom tarafından sunulan bu eşsiz platform, müzikseverlere sınırsız bir deneyim sunar. Şimdi MUUD hakkında daha fazla bilgi edinelim.

MUUD nedir?

MUUD, Türkiye'nin en büyük dijital müzik platformlarından biridir. Yerli ve yabancı milyonlarca şarkıya kolayca erişim sağlar. En sevdiğiniz sanatçıların en yeni ve popüler şarkılarını keşfedebilir, size özel hazırlanan çalma listelerini dinleyebilir ve müzik zevkinizi doruklarda yaşayabilirsiniz. Ayrıca, kendi müziklerinize ulaşabilir ve kendi çalma listelerinizi oluşturabilirsiniz. MUUD'a erişmek için Türk Telekom müşterisi olmanıza gerek yok, Tek Şifre üyeliğiniz yeterli.

MUUD uygulaması ücretli mi?

Evet, MUUD'un ücretli bir versiyonu bulunmaktadır. MUUD Premium aboneliği ile daha fazla özellikten yararlanabilirsiniz. MUUD Premium'un aylık, 6 aylık ve 12 aylık abonelik seçenekleri vardır. Ücretlendirme detayları için MUUD'un resmi web sitesini ziyaret edebilirsiniz.

Türk Telekom MUUD, internet kotanızı kullanır mı?

Hayır, MUUD üzerinden yapılan kullanımlar internet kotanızı etkilemez. Bu sayede, müzik dinlerken endişelenmeden keyfini çıkarabilirsiniz.

MUUD, müzik tutkunlarının aradığı özgün ve benzersiz bir deneyim sunan bir platformdur. Türk Telekom'un desteğiyle, müzik dünyasının zenginliğine kolayca erişebilirsiniz. (HABER MERKEZİ)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.