Müslüman dini liderler online toplanacak

Müslüman dini liderler online toplanacak
Diyanet İşleri Başkanlığınca düzenlenen İslam İşbirliği Teşkilatı'na (İİT) üye ve gözlemci 68 ülkenin Din İşleri Bakan ve başmüftülerinin...

Diyanet İşleri Başkanlığınca düzenlenen İslam İşbirliği Teşkilatı'na (İİT) üye ve gözlemci 68 ülkenin Din İşleri Bakan ve başmüftülerinin davetli olduğu online toplantı yarın yapılacak.

Diyanet İşleri Başkanlığınca düzenlenen İslam İşbirliği Teşkilatı'na üye ve gözlemci 68 ülkenin Din İşleri Bakan ve başmüftülerinin davetli olduğu online toplantı, yarın Türkiye saatiyle 13.00'de başlayacak. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın video mesajının yayınlanacağı toplantıda, Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş da açılış konuşması yapacak. Toplantıda İslam dünyasının ortak meselesi olan Kudüs'le ilgili ortaya çıkan gelişmeler ile başta İslamofobi olmak üzere Müslümanların yaşadığı birçok problem konuşulacak. Kafkas Müslümanları İdaresi Başkanı Allahşükür Paşazade'nin de katılacağı toplantıda, Ermenistan'ın Azerbaycan'a yönelik saldırıları da ele alınacak.

Kaynak: İHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir