Muslera Mili Takımı bıraktı mı?

Muslera Mili Takımı bıraktı mı?
Trendyol Süper Lig takımlarından Galatasaray'ın deneyimli kalecisi Fernando Muslera, Uruguay Milli Takımı'na geri dönmeyi düşünmediğini açıkladı.

%100 Deporte'ye konuşan Muslera, milli takım kariyerini sonlandırdığını belirtirken, "Milli takım dönemini kapattım. Bielsa ne düşündüğümü öğrenmek için beni aradı ve söylediklerimi anladı. Çok uzun bir konuşma yapmadık. Konuştuk ve anlaşmaya vardık. Milli takım benim için bir rüyanın gerçekleşmesiydi ve yaşadıklarımdan çok keyif aldım." şeklinde konuştu.

Gelecekte Uruguay Milli Takımı'na geri dönebilme ihtimali hakkında sorulan bir soruya ise Muslera, "Nacional ve Wanderers'ta çok iyi tanıdığım insanlar var ve geri dönmek çok zor olmaz ama şimdiden bir şey söylemenin doğru olmadığını düşünüyorum. Gelecekte neler olacağını bilemezsiniz... Belki Galatasaray buna izin vermez ve burada emekli olmamı isterler. Neler olacağını hep birlikte göreceğiz." ifadelerini kullandı.

Ayrıca Muslera, Uruguay'daki Nacional ve Penarol takımlarının başkanları ile görüştüğünü ve Türkiye'deki durumu hakkında bilgilendirdiğini belirtti. Muslera, Penarol'de oynama ihtimali hakkında ise, "Bilmiyorum... Onlara Türkiye'de sözleşme yenileyeceğimi ve bugün önceliğimin Galatasaray olduğunu ilettim." şeklinde konuştu.

Kaynak:HABER MERKEZİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.