Müjdeli Haber: Bayram İkramiyelerinin Verileceği Tarih Belli Oldu!

Müjdeli Haber: Bayram İkramiyelerinin Verileceği Tarih Belli Oldu!
Emeklilerin uzun zamandır merakla beklediği bayram ikramiyesi ile ilgili son dakika gelişmesi, zamlı ikramiye miktarlarının açıklanması oldu.

Emeklilerin Gözü Kulağı Bayram İkramiyesinde: Zamlı İkramiye Ne Zaman Hesaplarda?

Bayram İkramiyesinde Zam Sevinci

Emeklilerin uzun zamandır merakla beklediği bayram ikramiyesi ile ilgili son dakika gelişmesi, zamlı ikramiye miktarlarının açıklanması oldu. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın açıklamalarıyla, bayram ikramiyelerine yapılan yüzde 50'lik zam emeklileri memnun etti. Herkesin aklında şu soru var: "Zamlı emekli bayram ikramiyesi ne zaman yatırılacak?"

İkramiyede Yeni Rakamlar

Cumhurbaşkanı'nın açıklamasına göre, daha önce 2 bin TL olarak ödenen bayram ikramiyeleri, yapılan yüzde 50'lik artışla 3 bin TL'ye yükseltildi. Bu artışla birlikte emeklilere her iki bayram için toplamda 6 bin TL ödeme yapılacak. Bu zamla birlikte, emeklilerin bayram ikramiyesi alacakları tarih de büyük bir merak konusu oldu.

İkramiye Ödeme Tarihleri

TBMM'de kabul edilen ve bayram ikramiyesinin 3 bin TL'ye yükseltilmesini içeren yasa teklifi sonrasında, emeklilerin gözü kulağı ödeme tarihlerine çevrildi. Yapılan son açıklamalara göre, Ramazan Bayramı için ödenecek 3 bin TL'lik ikramiye, bayram öncesinde, yani 9 Nisan tarihinden önce emeklilerin hesaplarına yatırılması bekleniyor. Böylece, 10-11-12 Nisan'da kutlanacak Ramazan Bayramı öncesinde, emeklilerin ikramiyelerini alarak bayrama biraz daha rahat girmeleri hedefleniyor.

Bu yılki bayram ikramiyesi zammıyla emeklilerin yüzü gülerken, ödeme tarihleri de büyük bir beklenti içinde karşılanıyor. Emekliler, zamlı bayram ikramiyesini nisan ayının ilk haftasında hesaplarında görmeyi umuyor. Bu gelişme, emeklilerin bayram hazırlıklarına bir nebze olsun katkıda bulunacak ve onların bayram sevincini artıracak. (Haber Merkezi)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.