Müge Anlı kaçırılan genç kızı Ağrı'da buldu

Müge Anlı kaçırılan genç kızı Ağrı'da buldu
İstanbul Fatih'te yaşayan 16 yaşındaki yüzde 20 engeli bulunan Sinem Bilgin,Müge Anlı ile Tatlı Sert programı aracılığıyla Ağrı'nın Doğubayazıt ilçesinde bulundu.

16 yaşında yüzde 20 engeli bulunan kızı Sinem Bilgin'den 16 Mart'tan bu yana haber alamayan Fatma Bilgin, kızını bulmak için Müge Anlı ve ATV ekibinden yardım istedi. Araştırmalar sonucunda Ağrı'nın Doğubayazıt ilçesinde yaşayan Mikail Akkuş(22) tarafından kaçırıldığı belirlenen Sinem Bilgin'in, Emniyet yetkililerince Ağrı'dan alınarak İstanbul'da bulunan ailesine teslim edilmek üzere yola çıkıldı.

Anne Fatma Bilgin kızının evden ayrıldığında yanında ne kimliği ne de telefonu bulunmadığını söyledi. Bilgin, daha sonra Mikail Akkuş'un ailesine ulaştıklarını ancak ailenin kızı kendilerine vermek istemediklerini ifade ederek: "Kızımızı geri gönderin dedik, bize evlendirelim bu işi tatlıya bağlayalım dediler. Biz kabul etmeyince aşiretiz bizden kızınızı alamazsınız diyerek tehdit ettiler. Kızım birkaç defa beni arayıp 'beni kurtar burada bana şiddet uyguluyorlar, engelli diye dalga geçiyorlar muska yapıyorlar. Polisi aradığımda beni komşularının evine saklıyorlar. Kızımı kurtarın" dedi.

Sinem Bilgin'i kaçıran Mikail Akkuş ise kendini şu sözlerle savundu:

"Ben Sinem'i 18 yaşında sanıyordum, tanıştığımızda öyle söylüyordu. Gerçeği öğrenince karakola götürüp teslim ettim. Ama o kalmadı. Beni arayıp burada bırakma beni diyordu. Ben de Sinem'i ailesine teslim etmek istiyorum, hapishaneye gitmek istemiyorum"

Canlı yayında yaşanan bu gelişmelerden sonra emniyet yetkilileri Sinem'i Ağrı'da kaldıkları evden alarak İstanbul'a ailesine teslim etmek üzere yola çıkardılar.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.