Milli Takım Antrenörü Sarı, yeni şampiyonlar yetiştirmek için kolları sıvadı

Milli Takım Antrenörü Sarı, yeni şampiyonlar yetiştirmek için kolları sıvadı
Ağrı’da Boks Milli Antrenörü İsmet Sarı, Adem Kılıççı’dan sonra, yeni şampiyonlar yetiştirmek için kolları sıvadı

Çeşitli kademelerde girdiği turnuvalarda önemli dereceler elde eden 20 yaşındaki genç boksör Seyit Ergül ile birlikte Mehmet Şahbal, Mir Boran Yıldırım ile U-22 Türkiye Boks Şampiyonası için hazırlandıklarını söyleyen Milli Takım Antrenörü Sarı, genç boksör Ergül’ün hedefinin dünya şampiyonluğu olduğunu belirtti.

Genç Sporcuların performanslarından memnun olduğunu kaydeden Sarı, daha öncesinden öğrencisi olan Ağrılı Şampiyon Boksör Adem Kılıççı’nın 2008 ve 2012 olimpiyatlarında boks branşında Türkiye’yi temsil ettiğini hatırlatarak, şu an için hedefinde üç sporcusundan birini Türkiye Şampiyonu yapmak olduğunu ifade etti.

Milli Takım Antrenörü İsmet Sarı ile çalışmaktan dolayı kendilerini şanslı gördüklerini belirten genç boksör Seyit Ergül, yaptığı açıklamada hedefinin Milli sporcu Adem Kıllıçı gibi başarı yakalamak olduğunu söyleyerek: “Benim en büyük hayalim Adem abi gibi ülkemi bir boks branşında bir yere taşımak. Sporu bıraktıktan sonra bu ülkeye hizmet eden önemli biri olarak ayrılmak istiyorum. Tüm çalışmalarımı buna göre yapıyorum. Antrenörüm Ağrı’nın en deneyimli ismi. Bizlere çok ciddi emek veriyor. İnşallah hem onu hem bana güvenenleri mahcup etmeyerek Türkiye Şampiyonasında önemli bir derece elde etmek istiyorum.” dedi.

whatsapp-image-2023-03-31-at-15-11-58-1.jpegwhatsapp-image-2023-03-31-at-15-11-58.jpeg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.