Milli Eğitim Müdürü Kökrek, özel öğrencilerin karne sevincine ortak oldu

Milli Eğitim Müdürü Kökrek, özel öğrencilerin karne sevincine ortak oldu
Ağrı İl Milli Eğitim Müdürü Hasan Kökrek, 2021-2022 Eğitim Öğretim Yılı 1. Döneminin son gününde, il genelinde evde eğitim alan özel öğrencilerin karnelerini evlerinde kendilerine teslim ederek, öğrencilerin karne heyecanına ortak oldu.

Sabah saatlerinde İl Milli Eğitim Şube Müdürü İsmail Tanrıverdi ile birlikte özel öğrencileri evlerinde ziyaret eden Kökrek, öğrencilerin karnelerini Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer’in gönderdiği çeşitli hediyelerle birlikte kendilerine teslim etti. Öğrencilerin ve ailelerinin isteklerini dinleyen Kökrek, Milli Eğitim Müdürlüğü olarak il genelinde öğrencilerin başarısı için çalışmalarının aralıksız sürdüğünü ve her zaman öğrencilerin yanında olduklarını ifade etti.
‘Ağrı genelinde yaklaşık 50 öğrencimiz evde eğitim görmekte’
Ağrı genelinde evde eğitim alan öğrencilerin yeni dönemde gerekli ihtiyaçlarını tespit etmek ve daha iyi ortamda eğitim öğretim görmelerini sağlamak amacıyla kendilerini evlerinde ziyaret ettiklerini kaydeden Kökrek: “Bu gün 1. Dönemin sonundayız. Evde eğitim ve öğretim gören öğrencilerimizin karnelerini bizzat öğrencilerimize getiriyoruz. Öğrencilerimizin yanlarında olduğumuzu hissetmeleri ve birazda psikolojik destek olması noktasında milli eğitim olarak evlerine gidiyoruz. 2. dönem için çocuklarımızın tekrar ihtiyaçları varsa, eğitim noktasında gerek maddi gerek manevi yapılması gerekenler varsa yardımcı olmak üzere bu gün evde eğitim gören öğrencilerimizin evlerindeyiz. Ağrı genelinde yaklaşık 50 öğrencimiz evde eğitim görmekte. Bu öğrencilerimizin tamamının karnelerini evlerinde kendilerine ulaştırdık. Bunun yanında kendilerine Bakanlığımızın gönderdiği küçük hediyeleri ve tabletleri Sayın Bakanımızın selamları ile birlikte ulaştırıyoruz. Ben tüm öğrencilerimizi tebrik ediyorum. 2. Döneminde hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyorum.” Dedi.
‘Öğrencilerimize bol bol kitap okumalarını tavsiye ediyoruz’
Karnelerini alan öğrencilere ara tatilde yapmaları noktasında tavsiyelerde bulunan Kökrek: “Ara tatilde, Sayın Bakanımızın da talimatları ile evde öğrencilerimize ödev vermiyoruz. Öğrencilerimizin ara tatilde aileleri ile birlikte çok güzel bir tatil geçirmelerini istiyoruz. Ancak kitap okumaları noktasında tavsiyede bulunuyoruz. Arkadaşları ile bol bol eğlenceli bir tatil geçirmelerini istiyoruz. İkinci döneme de hazırlıklı bir şekilde gelmelerini tavsiye ediyoruz.” İfadelerini kullandı.
‘ülkemi, şehrimi ve bütün beni sevenleri gururlandıracak bir derece almak istiyorum’
Karnesini Milli Eğitim Müdürü Hasan Kökrek’in elinden aldığı için mutlu olduğunu ifade eden yüzde 90 bedensel engelli Hayrettin Atmaca Anadolu Lisesi 10. Sınıf öğrencisi Yusuf İncekaya ise okul dışında yüzme sporu ile ilgilendiğini belirterek: “ Ben bedensel engelliyim ve 10. Sınıfa gidiyorum. İlk önce karnem çok güzel olduğu için çok mutluyum. Bizi ziyarete gelen müdürümüze çok teşekkür ediyorum. Ben aynı zamanda yüzme sporu ile ilgileniyorum. Önümüzdeki dönem Gaziantep’te yarışlarımız olacak. Bu yarışlarda iyi bir çalışma sonucunda güzel bir derece alacağımı düşünüyorum. İnşallah ülkemi, şehrimi ve bütün beni sevenleri gururlandıracak bir derece almak istiyorum. Bunun için çalışıyorum.” Şeklinde konuştu.
‘Yine bir gün daha yalnız olmadığımı hissettim’
Takdir Belgesi alan bir diğer öğrenci Ferhat Polat ise duygularını şu ifadelerle dile getirdi: 
“Yine bir gün daha yalnız olmadığımı hissettim. Herkes geldi. Çok teşekkür ediyorum herkese. Hediyelerde getirmişler bizlere. Diyeceğim başka bir şey yok. Hedefim hep 1. olmak”

whatsapp-image-2022-01-20-at-15-49-54-3.jpegwhatsapp-image-2022-01-20-at-15-49-58.jpegwhatsapp-image-2022-01-20-at-15-49-58-1.jpeg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir