Migros'ta Yeni Kampanya Başladı, İstediğiniz Ürünleri Resmen Bedava Veriyor!

Migros'ta Yeni Kampanya Başladı, İstediğiniz Ürünleri Resmen Bedava Veriyor!
Migros'ta Kaçırılmayacak Fırsatlar! Resmen Bedava Veriyorlar!

Migros, Ramazan ayına özel indirimlerle dolu bir kampanya başlattı ve vatandaşların ilgisini çekmeye devam ediyor. Mart ayı boyunca yapılan yüzde 50'ye varan indirimlerin yanı sıra, "Migros 1 alana 1 bedava" kampanyası da büyük bir ilgi görüyor. Bu kampanya kapsamında bir ürün alana ikincisi Migros tarafından bedava veriliyor, böylece alışveriş keyfi katlanıyor.

Migros, her güne özel kampanyalarını duyurarak müşterilerine cazip fırsatlar sunuyor. Özellikle "Stokları bitiriyoruz", "Çoklu indirimler", ve "25 TL'lik alışveriş yapanlara sepette özel" gibi kampanyalarla tüketiciye ekonomik alışveriş imkanı sağlıyor.

Ayrıca, Migros'un 2 al 1 öde kampanyası da gözleri üzerine çekiyor. Kampanya kapsamında birçok üründe avantajlı fiyatlar sunuluyor. Örneğin, Eti Cicibebe Bisküvi 400 G 46,75 TL yerine, Eti Burçak Sultani Çikolatalı 175G 32,00 TL yerine, Biscolata Mood Caramel Macchiato 125 G 40,00 TL yerine, ve diğer ürünlerde de benzer avantajlar mevcut.

Migros'un bu kampanyalarıyla alışveriş keyfi ve tasarruf bir arada yaşanıyor. Kampanyaların son bulacağı tarihler de belirtilerek, müşterilere fırsatları kaçırmamaları konusunda bilgi veriliyor. Migros'un sürekli yenilenen kampanyalarıyla alışveriş deneyimi daha da keyifli hale geliyor.

Kaynak:HABER MERKEZİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.