Mehmet Erat çalmadık kapı, sıkmadık el bırakmadı

Mehmet Erat çalmadık kapı, sıkmadık el bırakmadı
Saadet Partisi Belediye Başkan Adayı Mehmet Erat, 2 ayda büyük bir rekora imza atarak yaklaşık 40 bin seçmeni ziyaret ederek 900 kilometre yol yürüdü.

Seçim çalışmalarını yeni yılda başlatan ve ‘Çalmadık kapı, sıkmadık el bırakmayacağız’ sloganı ile tüm mahalleleri ziyaret eden Mehmet Erat, bugüne kadar 40 bin seçmen ile görüştü. Ağrı merkezde bulunan yaklaşık 65 bin seçmenden 40 binini bire,bir evlerinde ve işyerlerinde ziyaret ettiğini ifade eden “ Şuana kadar 100. Yıl Mahallesi (6 b,n 775) Kurtuluş Mahallesi (1774) Sıdkiye Mahallesi (3 bin 360) Fevzi Çakmak Mahallesi (1573) Fırat Mahallesi (11 bin 437) Abide Mahallesi (6 bin 302) Alpaslan Mahallesi (2 bin 472) Cumhuriyet Mahallesi (2 bin 751) seçmen ile buluştuk. Yine yaklaşık 5 bin esnaf ve memurumuzu ziyaret ettik. Bu rakamlarla seçime az bir süre kala hedef kitlemizin çoğunluğuna ulaştık. Geri kalan seçmenlerimizi seçim gününe kadar ziyaret edeceğiz” dedi.

Ağrı’nın tamamını karış karış gezen Mehmet Erat, şuana kadar 900 kilometre yol yürüdüğünü açıkladı Kar, kış demeden ziyaretlerini sürdüren Erat “Halkımızla buluşmaya ve onları dinlemeye devam ediyoruz. Gördüğümüz ilgi ve alaka bizleri ziyadesiyle mutlu ediyor. Herkese çok teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

erat2.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.