Maaş Promosyonu çıldırdı! 28 Bin lira promosyon!

Maaş Promosyonu çıldırdı! 28 Bin lira promosyon!
Çalışanların maaş promosyonlarının belirlenebilmesi için bankalar ile görüşmeler sürerken, yeni açıklamalar da nisan ayının ortalarına doğru geliyor.

12 Nisan itibariyle bankaların emekli promosyonu ödemeleri 18.000 TL seviyesine kadar ulaşıyor. Maaşını üç yıl boyunca aynı bankadan alacağına dair taahhüt veren emeklilere maaş aralıklarına göre değişen tutarlarda promosyon ödemeleri sunulurken, çalışanların maaş promosyonları da merak edilen konular arasında yer alıyor. Bu çerçevede, çalışanların maaş promosyonları için bankalar, kurumlar, belediyeler, müdürlükler, işyerleri, sendikalar ile görüşmeler gerçekleşirken, nisan ayının ilk günlerinden itibaren anlaşmalar sağlandıkça kamuoyunu bilgilendiren duyurular yayınlanıyor.

Promosyon 28.000 TL Oldu

Nisan ayının ortalarına doğru yaklaşırken Özçelik İş Seydişehir Sendikası tarafından yapılan açıklamaya göre maaş promosyonu toplam 28.000 TL olarak belirlendi. Altı eşit taksitle her altı ayda bir olmak üzere ödenecek olan promosyonlara ilişkin sendikanın sosyal medya hesabı üzerinden yayınlanan duyuruda:

’’Personel Maaslarimizin 3 yil boyunca Garanti Bankasi'na yatmasi icin anlasma saglanmistir. Maas Promosyonu TOPLAMI 28.000 TL olarak kesinlesmistir. Promosyon 6 ESIT TAKSITLE, HER 6 AYDA BİR OLMAK KAYDIYLA 4.666 TL olarak Nisan ve Ekim aylarinda hesaplara yatacaktir. Özçelik-İş Sendikası Seydişehir Şube Yönetim Kurulu Adına Başkan Hüseyin KABAN’’ ifadelerine yer verildi.

Kaynak:HABER MERKEZİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.