M5 METRO ARIZALI MI? Üsküdar metrosunda ne arıza var, ne zaman giderilecek?

M5 METRO ARIZALI MI? Üsküdar metrosunda ne arıza var, ne zaman giderilecek?
Üsküdar- Samandıra metro hattında arıza! M5 METRO ARIZALI MI? Üsküdar metrosunda ne arıza var, ne zaman giderilecek?

Üsküdar-Samandıra Metro Hattında Arıza! M5 Metro Sorunu Ne Zaman Çözülecek?

İstanbul'un önemli metro hatlarından biri olan Üsküdar-Samandıra metro hattında yaşanan arıza, metro kullanıcılarını endişelendiriyor. M5 metro hattında ne tür bir arıza var ve bu sorun ne zaman çözülecek? İşte detaylar...

Üsküdar-Samandıra Metro Hattında Neler Oluyor?

Dün sabah saatlerinde başlayan ve devam eden arıza nedeniyle M5 Üsküdar-Samandıra Metro Hattı'nda ciddi bir aksaklık yaşanıyor. Bu durum, istasyonlarda yoğunluk oluşmasına neden oldu. Metro İstanbul'un verdiği bilgilere göre, yaşanan sorunun 'zorunlu bakım çalışması' olarak nitelendirildiği belirtiliyor. Bu nedenle seferler, Atunizade istasyonundan aktarmalı olarak devam ediyor. Çalışmaların ne zaman tamamlanacağına dair net bir bilgi ise henüz verilmedi.

Üsküdar-Samandıra Metro Hattında Arıza! M5 Metro Sorunu Ne Zaman Çözülecek?

Yoğunluk ve Alternatif Seçenekler

Arızanın yaşandığı gün olan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı tatili olmasına rağmen, 27 saati aşan süre zarfında istasyonlarda ciddi yoğunluklar meydana geldi. Bu durum, yolcuların ulaşımında zorluklar yaşanmasına neden oldu. Ancak İETT otobüsleriyle ücretsiz ring seferleri düzenlenerek, yolculara alternatif ulaşım imkanları sunuluyor.

Metro İstanbul'dan Yapılan Açıklama

Metro İstanbul, yaşanan arıza hakkında şu açıklamayı yaptı: "Zorunlu bakım çalışmaları nedeniyle 23 Nisan Salı günü M5 Hattı Üsküdar-Altunizade istasyonları arasında yaklaşık 15 dakika aralıklarla mekik seferleri yapılacaktır. Altunizade-Samandıra Merkez istasyonları arasında normal sefer tarifesi uygulanacaktır. Yolcularımızın Üsküdar ve Altunizade istasyonlarında oluşabilecek yoğunluk ve beklemelerden etkilenmemeleri için alternatif İETT ring seferleri düzenlenmektedir."

Üsküdar-Samandıra Metro Hattında Arıza! M5 Metro Sorunu Ne Zaman Çözülecek?

Bu açıklamaya göre, süren çalışmaların tamamlanmasıyla birlikte seferler normale dönecek ve yolcular, daha rahat bir ulaşım deneyimi yaşayabilecekler

Kaynak:HABER MERKEZİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.