M.Nuri Yıldız’dan teşekkür mesajı

M.Nuri Yıldız’dan teşekkür mesajı
Ak Parti İl Genel Meclis 1. Sıra Adayı olarak açıklanan ancak hakkında 2009 yılında karıştığı yaralamalı bir kavgadan ötürü YSK tarafından onay verilmeyen M.Nuri Yıldız, yayınladığı mesajla kendisine destek olan herkese teşekkür etti.

Yayınladığı mesajla adaylık sürecinde yaşananları değerlendiren M.Nuri Yıldız, her türlü olumsuzluğa rağmen yaşananların kendisini üzmediğini dile getirdi. Ağrı’ya daha fazla hizmet etmek adına siyasete girdiğini ifade eden Yıldız “Bu süreç de desteğini her zaman yanımda hissettiğim başta aileme (Başimi ailesi) Ak Parti Milletvekili sayın Ekrem Çelebi’ye, Belediye Başkan Adayı Savcı Sayan’a ve İl Başkanı Abbas Aydın’a sonsuz teşekkür ediyorum” dedi.

AK Parti’ye ve Ağrı’ya hizmet etmeye devam edeceğini ifade eden M.Nuri Yıldız “Her zaman partimin yanında olmaya ve çalışmaya devam edeceğim. Adaylığımız olmadı diye sırtımızı hiçbir zaman partimize dönmeyeceğiz. Bu yaşadığımız zorlu süreç de duasını ve desteğini esirgemeyen tüm Ağrı halkına sonsuz teşekkürlerimi iletiyorum” ifadelerini kullandı.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.