Kur’an Kursu Öğrencileri Emniyet Müdürü Özen ile Buluştu

Kur’an Kursu Öğrencileri Emniyet Müdürü Özen ile Buluştu
Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) Ağrı il temsilciliği tarafından düzenlenen etkinlikle Kur’an Kursu öğrencileri il emniyet müdürü Nihat Özen İle bir araya gelerek keyifli vakit geçirdi.

whatsapp-image-2022-07-04-at-15-47-21-3.jpegHacı Halis Ünsal Camisine gelen Kur’an Kursu öğrencileri, TÜGVA İl temsilciliğince düzenlenen etkinlik ile Emniyet Müdürü Özen ile tanışma fırsatı buldu. Kız ve erkek çocukların oluşturduğu 140 kişilik öğrenci grubu ile buluşan Özen, çocuklarla sohbet ederek çeşitli ikramlarda bulundu. 
Emniyet Müdürlüğü bünyesinde bulunan araç ve gereçleri tanıma fırsatı yakalayan öğrenciler, polis abla ve abileri ile fotoğraflar çekilerek doyasıya eğlendi. 
Konuyla İlgili konuşan TÜGVA Ağrı il temsilcisi Nur Muhammed Alptekin, şu ifadeleri kullandı:
”Çocuklar bizim geleceğimizdir. Vakıf olarak amacımız çocuklarımızın güzel ahlaklı birer birey olmaları için onları yönlendirmek, kalplerine dokunmak ve onlara doğru ile yanlışı ayırt edebilmelerini sağlamaktır. Biz elimizi değil gövdemizi taşın altına koyup geleceğimiz olan çocuklarımıza sahip çıkacağız. Bugün bizleri kabul eden Ağrı İl Emniyet Müdürümüz Sayın Nihat Özen'e ve polis teşkilatımıza şükranlarımızı sunuyoruz. Çocuklarınız emniyette çocuklarımız güvende."

whatsapp-image-2022-07-04-at-15-47-19.jpegwhatsapp-image-2022-07-04-at-15-47-22.jpeg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.