Küçükçekmece’de pompalıyla havaya ateş etme olayının detayları ortaya çıktı

Küçükçekmece’de pompalıyla havaya ateş etme olayının detayları ortaya çıktı
Küçükçekmece'de bir kişinin pompalı tüfekle metruk bir binanın önünde gelerek havaya ateş açması olayıyla ilgili detaylar ortaya çıktı.

Küçükçekmece'de bir kişinin pompalı tüfekle metruk bir binanın önünde gelerek havaya ateş açması olayıyla ilgili detaylar ortaya çıktı. Şahsın yüzde 80 oranında engelli olduğu ve Genel Güvenliği Tehlikeye Sokulması suçundan adli işlem yapıldığı öğrenildi.

Olay, dün akşam saatlerinde Küçükçekmece'de Gültepe Mahallesi Bağlar Caddesi üzerinde yaşanmıştı. Mahalle içerisinde bulunan metruk binalarda uyuşturucu satılması veya kullanılması mahalle sakinleri isyan ettirmiş ve K.K. isimli bir şahısta pompalı tüfekle gelerek havaya doğru ateş açmıştı. İhbar üzerine olay yerine gelen polis ekipleri K.K. ile yaptığı müzakereler sonucu ikna ederek, şahsı gözaltına almıştı. Emniyette K.K.'nin işlemleri sürerken, olayla ilgili detaylar ortaya çıktı. Ekiplerin olay yerinde yaptığı incelemelerde 5 adet boş kovan bulduğu ve şahsın yüzde 80 oranında engelli olduğu tespit edilirken, K.K.'ya "Genel Güvenliği Kasten Tehlikeye Sokulması" suçundan adli işlem yapıldığı öğrenildi.

Kaynak: İHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir