Kocaeli’de Ağrılılar Başkan Büyükakın’ı ağırladı

Kocaeli’de Ağrılılar Başkan Büyükakın’ı ağırladı
Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, Kocaeli Ağrı Dernekler Federasyonu iftar yemeğine katılarak Ağrılılara hitap etti.

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, Kocaeli Ağrı Dernekler Federasyonu iftar yemeğine katılarak Ağrılılara hitap etti.

Seçim çalışmaları kapsamında ziyaretlerini sürdüren Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın bu defa Ağrılıların misafiri oldu.

Kocaeli Kongre Merkezinde gerçekleşen Kocaeli Ağrı Dernekler Federasyonu iftar programına Kocaeli Milletvekilleri Ağrılı Cemil Yaman ve Nail Çiler, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, AK Parti Kocaeli İl Başkanı Şahin Talus, Kocaeli Ağrı Dernekler Federasyonu Başkanı Ömer Yıldırım, kanaat önderleri ve vatandaşlar yer aldı.

izmit1.jpeg

“Birlik, beraberlik mesajı”

Kocaeli Ağrı Dernekler Federasyonu iftarında vatandaşlara seslenen Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın “Huzur içinde mutluluk içinde Allah uzun bir ömür nasip etsin. Ramazan ayının ardından bayrama da kavuşmayı nasip etsin. Böyle güzel bir ortamda bulunmaktan son derece mutluyum” ifadelerini kullandı.

“Doğduğumuz kent Ağrı ama doyduğumuz kent Kocaeli"

Kocaeli Ağrı Dernekler Federasyonu iftarında konuşan Dernek Başkanı Ömer Yıldırım, “Federasyon olarak yardımlaşma duygusunu her zaman içimizde barındırıyoruz. Doğduğumuz kent Ağrı ama doyduğumuz kent Kocaeli. Bu kente katkı sunmak için her anlamda üzerimize düşeni yapmaya çalışıyoruz. Uzaktan yakından buraya teşrifte bulunan herkese teşekkür ederim. Bizlere her daim destek veren Başkanımız Tahir Büyükakın’a ayrıca teşekkür ederim” dedi. Kocaeli Ağrı Dernekler Federasyonunun iftarına katılan AK Parti Kocaeli Milletvekili Cemil Yaman ve CHP Kocaeli Milletvekili Nail Çiler ise birer selamlama konuşması yaparak katılımlarından dolayı vatandaşlara teşekkür etti.

izmit.jpeg

Kaynak:HABER MERKEZİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.