Kızılcık Şerbeti tüm kategorilerde birinci oldu

Kızılcık Şerbeti tüm kategorilerde birinci oldu
Cuma akşamlarına damga vuran Kızılcık Şerbeti dizisinin soluksuz izlenen bölümüne Görkemin annesinin vefatıyla cenaze evinde yaşananlar ve Umutun, Nursemayı aldatması damga vurdu.

SHOW TVnin, yapımını Gold Filmin, yapımcılığını Faruk Turgutun üstlendiği, başrollerini; Barış Kılıç, Evrim Alasya, Ahmet Mümtaz Taylan, Sıla Türkoğlu, Sibel Taşçıoğlu, Doğukan Güngör, Müjde Uzman ve Yiğit Kirazcının paylaştığı reyting rekortmeni dizisi Kızılcık Şerbeti, dün akşam ekrana gelen 59uncu bölümüyle her cuma olduğu gibi zirvedeki yerini aldı.

AB grubunda 11.79 izlenme oranı 32.86 izlenme payı. ABC1 20+da 11.53 izlenme oranı ve 28.18 izlenme payı. Total grubunda ise 9.19 izlenme oranı 23.20 izlenme payı.

SOSYAL MEDYADA KIZILCIK ŞERBETİ RÜZGARI ESTİ

Dizinin dün akşam ekrana gelen bölümü #Kızılcık Şerbeti etiketiyle yaklaşık 10 saat Xin TT listesinin zirvesinde yer aldı. Ayrıca Doğa; iki saat, Nursema beş saat, Nilay; sekiz saat, Umut dört saat, Metehan; iki saat, Giray, Görkem ve Çimen etiketleri ise beş saat TT listesinde kaldı. Diziyi beğeni yağmuruna tutan izleyenler, sosyal medyada adeta Kızılcık Şerbeti rüzgarı estirdi.

Kaynak:HABER MERKEZİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.