Kızılay Ağrı’da bin 300 aileye bayram şekeri dağıttı

Kızılay Ağrı’da bin 300 aileye bayram şekeri dağıttı
Kızılay Ağrı Şubesi, Ramazan Bayramı öncesi bayram şekeri ve lokum dağıtarak ihtiyaç sahibi ailelerin ve çocukların yüzünü güldürdü.

Kızılay Ağrı Şubesi gönüllüleri, Ramazan Bayramı öncesi kentte bulunan tüm mahalleleri dolaşarak ihtiyaç sahibi ailelere bayram şekeri ve lokum dağıttı. 5 ekip halinde dağıtım yapan gönüllüler, bayram mutluluğu ve bereketinin tüm evlerde yaşanması için kapı kapı dolaşarak bayram şekeri dağıtımı yaptı.
Ramazan Bayramı nedeniyle Kızılay tarafından hazırlanan bayram şekeri ve lokumları kapı kapı dolaşarak ailelere dağıttıklarını söyleyen Kızılay Ağrı Şube Başkanı Orhan Tatlı: “Yoğun bir Ramazan ayı çalışmasının son gününde Ailelerimize bayram şekeri dağıtımı yapıyoruz, lokum ve şeker olarak 1300 ailemize toplam 3 ton şeker dağıtımı yapacağız. Ailelerimizin Ramazan ayının bolluk ve bereketini yaşamaları için her zaman onların yanında oluyoruz. Gönüllülerimiz ziyaret ettikleri evlerde onlar ile sohbet ederek dertleşmeyi,hallerini hatırlarını sormayı ihmal etmiyor. 30 Gönüllümüz 5 ekip halinde şuan Ağrının tüm mahallelerindeler, Ramazan ayında çok fazla Aileye ulaşmamıza destek sağlayan hayır severlere ve sahada gece gündüz çalışmalarımıza destek veren gönüllülülerime çok çok teşekkür ederim’’ dedi.

whatsapp-image-2022-04-30-at-19-40-56.jpegwhatsapp-image-2022-04-30-at-19-40-56-1.jpegwhatsapp-image-2022-04-30-at-19-40-57-1.jpeg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir