Kenan Tekdağ ve Can Ailesi Çelebi’ye Taziye Ziyaretinde Bulundu

Kenan Tekdağ ve Can Ailesi Çelebi’ye Taziye Ziyaretinde Bulundu
Habertürk Yönetim Kurulu Başkanı Kenan Tekdağ, Can Holding Yöneticileri Kemal ve Cemal Can, 24.Dönem Milletvekili Aydın Ayaydın, AK Parti Ağrı Milletvekili Ekrem Çelebi’ye annesinin vefatı dolayısı ile taziye vermek üzere Patnos’a gitti

Ağrı Milletvekili Ekrem Çelebi’nin 16 Mart akşamı hayatını kaybeden annesi Emetullah Çelebi’nin taziyesi dolayısı ile Patnos ilçesinde verilen taziyeye yurdun dört bir yanından gelenler olurken, Habertürk Yönetim Kurulu Başkanı Kenan Tekdağ, Can Holding Yöneticileri Kemal ve Cemal Can, 24.Dönem Milletvekili Aydın Ayaydın, İstanbul’dan Patnos’a geçerek Çelebi’ye taziye dileklerinde bulundular.

Taziyede bulunan cemaati selamlayan Habertürk Yönetim Kurulu Başkanı Kenan Tekdağ “ Hepimizin başı sağ olsun. Rabbim mekanını cennet eylesin” dedi.

24.Dönem Milletvekili Aydın Ayaydın ise; “Taziyeyi öğrendiğinde üzüntü duydum. Ekrem Bey ile aynı dönem birlikte parlamentoda görev yaptık. Bende Mardinliyim ve bu bölgenin insanıyım. Merhumeye Rabbimden rahmet diliyorum.” ifadelerini kullandı.

Tekdağ ve heyeti taziye sonrasında Van Ferit Melen Havalimanından İstanbul’a hareket etti.

whatsapp-image-2023-03-18-at-18-38-05.jpegwhatsapp-image-2023-03-18-at-18-38-04.jpegwhatsapp-image-2023-03-18-at-18-38-05-2.jpeg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.