Kazdağları’nın şifalı bitkileri kitap oldu

Kazdağları’nın şifalı bitkileri kitap oldu
Ege ve Marmara Bölgesini birbirinden ayıran Kaz Dağları'nda yetişen şifalı bitkiler Balıkesir Büyükşehir Belediyesi'nin katkılarıyla kitaplaştırıldı.

Ege ve Marmara Bölgesini birbirinden ayıran Kaz Dağları'nda yetişen şifalı bitkiler Balıkesir Büyükşehir Belediyesi'nin katkılarıyla kitaplaştırıldı. 262 şifalı bitkinin detaylı olarak ele alındığı kitapta ayrıca bilimsel çalışmalar da yer aldı.

Prof. Dr. Fatih Satıl, Prof. Dr. Gülendam Tümen ve Prof. Dr. Selami Selvi tarafından yazılan kitabın tanıtımı Burhaniye'de yapıldı. Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Çiftçi Eğitim ve Aromatik Bitkiler Merkezi (BAÇEM)'de gerçekleştirilen tanıtım toplantısına Burhaniye Belediye Başkan Yardımcısı Murat Yazgan, meclis üyeleri Namık Kemal Gedikoğlu, Bülent Başaran, Cemal Akkılınç, Mehmet Zeybek, Hasan Şerin ve Şevki Yücel'in yanı sıra Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcıları Mürsel Sabancı, Hüseyin Deniz, Kırsal Hizmetler Daire Başkanı Serkan Akça katıldı. Slayt eşliğinde davetlilere bilgilerin verildiği toplantı yazarlar tarafından imzalanan kitapların dağıtımıyla son buldu.

(Emrah Elmas - Fatma Talay/ İHA)

Kaynak: İHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir