Kaymakam Balcı’dan ayakkabı boyacılarına eğitim desteği

Kaymakam Balcı’dan ayakkabı boyacılarına eğitim desteği
Diyadin ilçe Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Alper Balcı, soğuk havalarda para kazanmak için ayakkabı boyayan 2 çocuğa eğitim noktasında gerekli bütün desteği vereceğini söyledi.

Ağrı’nın Diyadin ilçesinde bulunan esnafları ziyaret eden Diyadin Kaymakamı ve Diyadin Belediye Başkan Vekili Alper Balcı, vatandaşların taleplerini dinledi. Esnaf ziyaretleri sırasında yanına gelerek selam veren 2 ayakkabı boyacısıyla sohbet eden Balcı, çocukların boya sandıklarının eski olduğunu fark edince onlara yeni ayakkabı sandığı alacağını da söyledi. Balcı havaların soğuk olması nedeniyle çocuklardan birini belediye binasına birini de kaymakamlık binasına alarak sıcak yerde çalışmalarını istedi. Ayrıca çocukların istemeleri halinde hem çalışmaları hem de okumaları konusunda her türlü eğitim desteğini de karşılayacağını ifade etti.

Öte yandan Alper Balcı'nın ilgi ve alakasından memnun kalan çocuklar ise Balcı'ya, derslerine çalışacaklarını ve okuyup bir meslek sahibi olacaklarının sözünü vererek kendilerine teşekkür ettiler.

whatsapp-image-2021-02-10-at-12.44.28.jpeg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.