Kaymakam Balcı, esnaf ziyaretlerine devam ediyor

Kaymakam Balcı, esnaf ziyaretlerine devam ediyor
Diyadin Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Alper Balcı, İlçe merkezinde bulunan bazı esnafları ziyaret ederek hayırlı işler temennisinde bulundu.

Balcı, daha öncede belirttiği gibi fırsat buldukça halkın ve esnafın arasına karışıp onlarla diyalog kurmayı istediğini, vatandaşın ve esnafın talep ve sorunlarını yerinde dinleyerek onlara yardımcı olmaktan mutlu olduğunu ifade etmişti.

Bu kapsamda Balcı, ilçe merkezinde bulunan bazı esnafları ziyaret ederek onlarla sohbet etti. Esnafların işleri hakkındaki durumu, pandemi sürecindeki esnaflarımızın yaşadığı sıkıntılar, İlçenin daha iyi gelişmesi ve kalkınması için neler yapabiriz vb. konularda esnaf ve vatandaşların ihtiyaçları doğrultusunda istişare yaparak çözüm yolları hakkında görüşme yaptı.

Esnaf ziyaretleri kapsamında ilçede bulunan Doğan Çay evini ziyaret edip çay içen sayın Alper Balcı, dükkanda asılı Türk Bayrağını görünce işletme sahibine duyarlılığından dolayı teşekkür etti.

İlçe esnaflarından Birgül lokantaya da uğrayan Balcı, Çalışanlarla bir süre sohbet etti. Lokantanın yaptığı yöresel yemekleri tadarak özellikle et dönerin harika olduğu söyledi. Pandemi sürecinde evden çıkamayan vatandaşlara ev ev servis yapıp vatandaşa hizmet ettiklerinden dolayı çalışanlara teşekkür etti.

Kaymakam ve Belediye Başkan Vekili Aper Balcı' nın ziyaretlerinden duydukları memnuniyeti dile getiren merkez esnafı, bu gibi ziyaretlerin kendilerine moral ve güç verdiğini ifade ederek, Alper Balcı' ya teşekkür ettiler.

whatsapp-image-2021-02-10-at-12.41.14.jpeg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.