Kara Kartal'ın 45 maçlık yenilmezlik serisi son buldu

Kara Kartal'ın 45 maçlık yenilmezlik serisi son buldu
Spor Toto Süper Ligi'nin 3. haftasında sahasında Antalyaspor ile karşılaşan beşiktaş maçtan 3-2 mağlubiyetler ayrıldı. Siyah Beyazlı ekibin 45 maçlık yenilmezlik serisi sona erdi.

Beşiktaş, Spor Toto Süper Lig'in 3. haftasında kendi sahasında Antalyaspor ile karşı karşıya geldi.

Karşılaşmayı konuk takım Antalyaspor, 3-2'lik skorla kazanmayı başardı. Akdeniz ekibine galibiyeti getiren golleri Doukara (2) ve Yekta Kurtuluş kaydetti. Beşiktaş'ın gollerini ise Negredo ve Pepe kaydetti.

Utku ilk kez 11'de

Tolga Zengin'in Partizan maçında sakatlanmasının ardından Beşiktaş'ta Utku Yuvakuran, ilk kez bir lig maçında ilk 11'de sahaya çıkacak.

Partizan ile Sırbistan'da oynanan UEFA Avrupa Ligi Play-Off ilk maçında sakatlanan Tolga Zengin, 2 gün boyunca uygulanan tedaviye cevap vermeyince Antalyaspor maçının kadrodan çıkarıldı. Tolga'nın yokluğunda 20 yaşındaki Utku Yuvakuran, siyah-beyazlı ekibin kadrosunda ilk 11'de sahaya çıkacak. 2 sezondur Beşiktaş forması giyen Utku, siyah-beyazlı forma altında ilk kez bir lig maçında ilk 11'de oynayacak. Karşılaşma öncesinde ısınmak için sahaya çıkan genç kaleciye taraftarlar büyük ilgi gösterip tezahüratlarla destek verdi. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.