Kara Ağaç Destanı'nda Heyecan Dorukta! Kara Ağaç Destanı 8. Bölüm İzle

Kara Ağaç Destanı'nda Heyecan Dorukta! Kara Ağaç Destanı 8. Bölüm İzle
Kara Ağaç Destanı dizisinin sekizinci bölümü 19 Nisan 2024 Cuma günü TRT 1'de yayınlandı. Kara Ağaç Destanı'nın 8. bölümünü tek parça full izleyebileceğiniz link haberimizde.

TRT 1'de yayınlanan sevilen dizi Kara Ağaç Destanı, 8. bölümüyle 19 Nisan 2024 Cuma günü izleyicileri ekranlara bağladı. Bu bölümde de aksiyon ve duygu dolu sahneler yer aldı.

7. Bölümde Neler Oldu?

Geçen haftaki bölümde Ömer ve Sultan, aşklarından aldıkları güçle Merdo'yu kurtarmak için büyük bir mücadeleye giriştiler. İkilinin yakınlaşması Asiye ve Raziye'yi tedirgin etti ve bu sırrın er ya da geç açığa çıkacağından endişe duymaya başladılar. Çocuklarını korumak isteyen iki anne onları birbirinden ayırmaya karar verdi. Asiye, bu karar doğrultusunda ailesiyle birlikte Devranoğlu Konağı'na bir ziyarette bulundu. Ömer, Sultan ve Gülnaz'ın çabalarıyla mahkemeye sunulan yeni delil, Merdo için umut ışığı oldu. Fakat Latif Bey bu hamleler karşısında pes etmeye niyetli değildi.

8. Bölümde Neler Olacak?

Fragmandan yola çıkarak 8. bölümde de heyecanın dorukta olacağı tahmin ediliyor. Peki Ömer ve Sultan, Merdo'yu kurtarmayı başarabilecek mi? Asiye ve Raziye, çocuklarını gerçekten birbirinden ayırabilecek mi? Latif Bey'in yeni planı ne olacak? Merdo'nun kaderi ne? Tüm bu soruların cevapları 8. bölümde.

KARA AĞAÇ DESTANI YENİ BÖLÜM İZLE

Kara Ağaç Destanı dizisinin TRT 1'de 19 Nisan2024 Cuma günü yayınlanan 8. bölümünü ( sekizinci bölüm ) tek parça full izleyebileceğiniz link.

KARA AĞAÇ DESTANI 8. BÖLÜM FULL İZLE LİNKİ

Kaynak:HABER MERKEZİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.