Kamu kurumlarından peş peşe personel ilanları geldi! İşte o ilanlar

Kamu kurumlarından peş peşe personel ilanları geldi! İşte o ilanlar
Bugün kamu sektöründe kariyer yapmayı hedefleyenler için önemli bir gelişme yaşandı. 26 farklı kamu kurumu, toplamda 4.986 personel alımı gerçekleştirecek.

Hazine ve Maliye Bakanlığı, 1271 Gelir Uzman Yardımcısı pozisyonu için yazılı ve sözlü sınav ile personel alacak. Başvurular 15-25 Nisan 2024 tarihleri arasında kabul edilecek ve yazılı sınav 25 Mayıs 2024'te Ankara'da gerçekleştirilecek.

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı, yazılım alanında en az 3 yıl tecrübesi olan adaylar arasından 41 sözleşmeli bilişim personeli alacak. Başvurular 15 Nisan 2024'te başlayacak ve 3 Mayıs 2024'te sona erecek.

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, merkez teşkilatında istihdam edilmek üzere 45 sözleşmeli bilişim personeli alacak. Başvurular dijital ortamda 24 Nisan-10 Mayıs tarihleri arasında e-Devlet üzerinden yapılacak.

İçişleri Bakanlığı ise 1608 personel alımı yapacak. Başvurular 22-26 Nisan 2024 tarihleri arasında e-Devlet üzerinden alınacak ve aranılan pozisyonlar avukat, büro personeli, mühendis gibi çeşitli meslek gruplarını kapsıyor.

Ayrıca üniversiteler ve özel sektörde de personel alımları gerçekleştirilecek. Örneğin, İstanbul Üniversitesi-Cerrahpaşa Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı'nda görev yapacak 5 sözleşmeli bilişim personeli alacak.

Başvuru süreçleri ve alım detayları için ilgili kurumların resmi internet siteleri veya e-Devlet üzerinden bilgi alabilirsiniz. Bu alımlar, kamu sektöründe kariyer yapmak isteyenler için önemli bir fırsat oluşturuyor.

Kaynak:HABER MERKEZİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum