"Kadınlarımıza Hak Ettiği Önemi Vereceğiz"

AK Parti Ağrı Belediye Başkan Adayı Mehmet Salih Aydın, Ağrı’da yaşayan kadınlarla biraraya gelerek projelerini anlattı.

AK Parti Ağrı Belediye Başkan Adayı Mehmet Salih Aydın, Ağrı’da yaşayan kadınlarla bir araya gelerek projelerini anlattı.

Partisinin Kadın Kolları Başkanlığı tarafından özel bir düğün salonunda düzenlenen programa katılan Mehmet Salih Aydın, burada kadınların yoğun ilgisi ile karşılaştı.

kadin5.jpg

Salonu hınca hıç dolduran tüm davetlileri teker, teker selamlayan ve uzun süre sohbet eden Başkan Adayı Aydın, daha sonra salona hitap ederek şehrin sorunlarını ve projelerini anlattı. Ağrı’da doğup, büyüdüğüne vurgu yapan Başkan Adayı Aydın “Kadın elinin değdiği her iş mutlaka güzel oluyor. Seçim çalışmalarımızda en fazla güç aldığımız kilesiniz. Kadınlarımızı çok önemsiyor ve onlar için özel projeler hazırlıyoruz. İnşallah belediyeciliğimiz döneminde kadının esas alındığı ve sorunlarının çözüldüğü bir dönem olacak” dedi.

kadin2.jpg

İş alanları oluşturacağız

Ağrı’da kadınların genel anlamda ev çalıştığına vurgu yapan Başkan Adayı Aydın “İlimizde kadınlarımızın çalışabilecekleri ve aile bütçelerine katkıda bulunacakları alanlar oluşturacağız. Her bir annemizi, bacımızı sosyal hayata yönlendireceğiz. Sizler bizim için çok önemlisiniz. Sizler bizim temel taşımızsınız. Tüm analarımızın annelerinden öpüyor, dualarını bekliyorum” ifadelerini kullandı.

salih7.jpg

kadin9.jpg

salih9.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum