Kadın taklidi yaparak eniştesini kandırdı! Kayınçosunun oyununa gelen enişte fena faka bastı

Kadın taklidi yaparak eniştesini kandırdı! Kayınçosunun oyununa gelen enişte fena faka bastı
Komik ve İlginç Bir Telefon Şakası: Kadın Taklidi Yapan Adam, Eniştesini Pembe Pijamalı Kadının Evinin Önüne Davet Etti!

Sosyal medya fenomeni Kahraman Günel, eniştesini kandırmak için yaptığı telefon şakasıyla dikkatleri üzerine çekti. Milyonlarca izlenmeye ulaşan video, Günel'in kadın sesi taklidiyle eniştesini arayıp pembe pijamalı kadının evine davet ettiği eğlenceli anları içeriyor. Ancak, bazı kullanıcılar tarafından olayın kurgu olduğu ve eniştenin önceden haberdar olduğu iddia ediliyor.

Sosyal Medya Fenomeni Günel'den Eğlenceli Bir Telefon Şakası: Eniştesini Pembe Pijamalı Kadının Evinin Önüne Davet Etti!

Telefon şakalarıyla tanınan sosyal medya kullanıcısı Kahraman Günel, bu kez eniştesini hedef aldı. Kadın sesi taklidi yaparak eniştesini arayan Günel, onu pembe pijamalı kadının evine davet etti. Video kısa sürede viral oldu, ancak bazı izleyiciler olayın kurgu olduğunu düşünüyor ve eniştenin önceden bilgilendiğini iddia ediyor.

Telefon Şakalarında Bir Başka Seviye: Günel'in Eniştesini Kadın Taklidiyle Kandırması Sosyal Medyayı Salladı!

Sosyal medyanın ilgi çeken isimlerinden Kahraman Günel, eniştesini kandırmak için yaptığı telefon şakasıyla tekrar gündemde. Kadın sesi taklidiyle eniştesini fena halde kandıran Günel, onu pembe pijamalı kadının evine davet etti. Ancak, videoya gelen bazı yorumlar olayın gerçekliğini sorguluyor.

Gülen Yüzler ve Telefon Şakaları: Günel'in Eniştesini Kadın Taklidiyle Trollemesi Sosyal Medyayı Güldürdü!

Sosyal medyanın eğlenceli isimlerinden biri olan Kahraman Günel, eniştesini kandırmak için yaptığı telefon şakasıyla geniş bir kitleyi güldürdü. Kadın sesi taklidiyle eniştesini kahve içmeye davet eden Günel, pembe pijamalı kadının evine gelme anlarını videoya çekti. Ancak, olayın gerçekliği konusunda şüpheler var.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.