Josef De Souza Neden Ayrıldı?

Josef De Souza Neden Ayrıldı?
Beşiktaş'ın önemli oyuncularından Josef de Souza, yeni sözleşme görüşmelerine rağmen kendisini eskisi kadar iyi hissetmediği için takımdan ayrıldığını açıkladı.

Josef de Souza, Türkiye'ye dönmek istediğini belirterek, İstanbul'u ve Türk takımlarını sevgiyle anımsadığını ifade etti.

Performans Sorunu ve Adil Karar

Yeni sözleşme görüşmelerinde eski performansına ulaşamadığını kabul eden Souza, Beşiktaş'ı ve taraftarlarını adil bir şekilde etkilemeyecek bir ayrılık kararı aldığını açıkladı.

Fenerbahçe Derbisi ve Saygı İstemi

Fenerbahçe derbisindeki gol sevinciyle ilgili konuşan Souza, sevinç tarzının değişmediğini ve eski başkanlara duyduğu saygıyı vurgulayarak, taraftarlardan kendisine dargın olmamalarını istedi.

Süper Lig Şampiyonluk Yarışı

Josef de Souza, Süper Lig'deki şampiyonluk yarışını değerlendirerek, Galatasaray ve Fenerbahçe'nin iyi performans sergilediğini ve Beşiktaş'ın ise sakatlık sorunlarıyla mücadele ettiğini belirtti.

Beşiktaş Taraftarına Duygusal Veda

Souza, Beşiktaş taraftarını sevdiğini ve desteklemeye devam edeceğini belirterek, umut dolu bir şekilde Beşiktaş için daha fazlasını yapma arzusunu vurguladı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.