İş arayanlara dikkat! MSB İşçi alımı başvuru İŞKUR detayları açıkladı

İş arayanlara dikkat! MSB İşçi alımı başvuru İŞKUR detayları açıkladı
Milli Savunma Bakanlığı İşçi Alımı: İŞKUR Detayları Açıklandı

Milli Savunma Bakanlığı İşçi Alımı: İŞKUR Detayları Açıklandı

MSB İşçi Alımı Detayları

Milli Savunma Bakanlığı (MSB), çeşitli pozisyonlarda görevlendirmek üzere toplam 1829 sürekli işçi alımı gerçekleştiriyor. Başvurular, İŞKUR üzerinden online olarak yapılabiliyor ve son tarih 29 Nisan 2024 olarak belirlendi.

MSB İşçi Alımı Başvuru Şartları

MSB işçi alımı için başvuracak adayların belirli şartları taşıması gerekiyor. Bunlar arasında; Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, 18-36 yaş aralığında olmak, askerlik durumunun olmaması, emeklilik veya malullük aylığı almıyor olmak ve belirtilen eğitim seviyesine veya mesleki yeterlilik belgelerine sahip olmak bulunuyor.

Kura Çekimi ve İşe Alım Süreci

Başvuruların sona ermesinin ardından kura çekimi yapılacak ve bu çekim 16 Mayıs 2024 tarihinde noter huzurunda gerçekleştirilecek. Kura sonucunda başarılı olan adaylar, sözlü sınava katılmaya hak kazanacaklar. Sözlü sınavı geçen adaylar ise MSB bünyesinde sürekli işçi olarak istihdam edilecekler.

MSB işçi alımına başvurmak isteyen adaylar, detaylı bilgilere İŞKUR'un resmi web sitesinden ulaşabilirler ve başvurularını online olarak gerçekleştirebilirler. Bu fırsatı kaçırmamak adaylar için önem taşıyor.

Kaynak:HABER MERKEZİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.