İOS 17.3 Ne Zaman Gelecek?

İOS 17.3 Ne Zaman Gelecek?
iOS 17.3'ün en dikkat çeken özelliklerinden biri Çalınmış Cihaz Koruması. Kötü niyetli kişilerin cihazlara erişimini kısıtlayan bu özellik, Face ID ve Touch ID ile belirli önemli ayarlara sadece güvenilir durumlarda erişimi mümkün kılıyor.

Çalınmış bir iPhone'da verilere erişimi engelleyerek kullanıcı güvenliğini ön planda tutuyor.

Ortak Apple Müzik Çalma Listeleri: Müzik Paylaşmanın Yeni Yolu!

Müzikseverler için müjdeli bir haber: iOS 17.3 ile birlikte gelen Ortak Apple Müzik Çalma Listeleri özelliği sayesinde kullanıcılar, istedikleri kişileri çalma listelerine davet edebilecekler. Herkesin şarkı ekleyebileceği, paylaşılan bir müzik deneyimi yaratma şansı sunan bu özellik, kullanıcıların müzik zevkini birlikte paylaşmalarına olanak tanıyor.

Apple Music Emoji Tepkileri: Müziği Duygularla İfade Et!

iOS 17.3 ile Apple Müzik, emoji reaksiyonlarıyla daha eğlenceli hale geliyor. Çalma listelerine eklenen şarkılara emoji tepkileri gönderme imkanı tanıyan bu özellik, kullanıcıların müziği duygusal bir şekilde ifade etmelerine olanak sağlıyor. Emoji'li tepkiler, ortak çalma listesinde diğer kullanıcılara animasyonlu bir şekilde yansıyacak.

Yeni Beta Süreci Başladı: Beklentiler Yüksek!

iOS 17.2'nin resmi lansmanının ardından iOS 17.3'ün beta süreci de başladı. Henüz tamamlanmamış olan beta sürümü, gelecek sürümün neler getireceği konusunda heyecan uyandırıyor. Beklentiler, önceki sürümdeki 18 özellik kadar zengin olmasa da, yine de kullanıcıları memnun edecek pek çok yeni özelliği içermesi bekleniyor.

iOS 17.3 ile gelen bu yenilikler, Apple kullanıcılarını daha güvenli, paylaşımcı ve eğlenceli bir deneyimle buluşturacak gibi görünüyor. Beta sürecinin tamamlanması ve nihai sürümün kullanıcılara sunulmasıyla birlikte, bu özelliklerin daha geniş bir kitleye ulaşması bekleniyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.