İnsanlık ölmemiş dedirten hareket!

İnsanlık ölmemiş dedirten hareket!
Adana Kozan'da çıkan orman yangınında berber dükkanı yanan esnafa meslektaşları destek oldu.

23 Ağustos tarihinde Adana'nın Kozan ilçesinde çıkan ve 3 gün boyunca söndürülemeyen orman yangınında 200 hektarlık alan ile birlikte birçok evin yandığı Acaryayla'da bulunan Erol Ganici'ye ait berber dükkanı da küle dönmüştü. Bunun üzerine Kozan Kuaförler ve Berberler Odası Başkanı Zahide Azgın, bir berber dükkanında olması gereken bütün malzemeleri tedarik ederek Acaryayla’da bulunan Erol Ganici’ye teslim etti.
Berber malzemelerini teslim alan berber Erol Ganici, "Zahide başkanımdan Allah razı olsun, yangından beri sürekli telefonla ne gerekiyorsa yapacağını belirtti. Sağ olsun ihtiyacımız olan her şeyi getirip teslim ettiler" dedi.
Böyle zor günlerde üyelerinin yanında olmaları gerektiğini dile getiren Kozan Kuaförler ve Berberler Odası Başkanı Zahide Azgın ise, "Böyle bir günde üyemizin yanında olmamız gerekirdi. Bizde üzerimize düşen ne varsa onu yapmaya çalıştık. Değerli berber arkadaşımız Erol Ganici'nin ailesine ve tüm Kozan'a bir kez daha geçmiş olsun. Ayrıca üyemiz İsmail Abdullah Oğuz arkadaşımız tezgahını verdi. Allah kimseye bir daha böyle bir afet vermesin. Tekrardan geçmiş olsun." ifadelerini kullandı.  

aw127885_02.jpgaw127885_03.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.