İngiltere'de toplatılma kararı alınan Magnum risk içeriyor mu?

İngiltere'de toplatılma kararı alınan Magnum risk içeriyor mu?
İngiltere'de Magnum dondurma çubuklarında plastik ve metal parçaları içerebileceği endişesiyle yapılan toplatma kararı, Türkiye'de Magnum ürünlerinin güvenliği konusunda da soruları gündeme getirdi.

Türkiye'de Magnum dondurmalarını üreten ve satışını gerçekleştiren Unilever Türkiye, yaptığı resmi açıklamada Türkiye'deki üretim tesislerinin uluslararası gıda standartlarına uygun olduğunu ve son teknolojiyle donatılmış hijyenik koşullarda üretim yaptığını belirtti. Şirket, Türkiye'de satılan tüm Magnum ürünlerinin sağlık ve güvenlik kontrollerinden geçtiğini ve herhangi bir risk taşımadığını vurguladı.

Unilever Türkiye'nin yaptığı açıklama şu şekilde:

"Türkiye'de piyasada bulunan tüm çubuklu Magnum ürünlerimizi Çorlu ve Konya fabrikalarımızda uluslararası gıda standartlarında, son teknoloji ile donatılmış tesislerimizde tüm sağlık ve hijyen tedbirleri sağlanarak el değmeden üretiyoruz. Halihazırda Türkiye'de üretilen ve satılan ürünlerimizde söz konusu türde bir risk bulunmamakta olup, herkesi güvenle yiyebilecekleri gıdalarla buluşturmaya devam ediyoruz."

Türkiye'deki Magnum dondurma severler, Türkiye'de üretilen Magnum ürünlerinin güvenli olduğunu ve herhangi bir toplatma kararı veya riskin söz konusu olmadığını memnuniyetle karşıladılar. Magnum Türkiye'nin bu açıklamasıyla Türkiye'deki tüketiciler, ürünlerini güvenle tüketmeye devam edebilecekler.

Kaynak:HABER MERKEZİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.