İmamoğlu Gaziantep’te

İmamoğlu Gaziantep’te
Partisinin düzenlediği CHP'li Belediye Başkanları Çalıştayına katılmak için Gaziantep'e gelen İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu"...

Partisinin düzenlediği CHP'li Belediye Başkanları Çalıştayına katılmak için Gaziantep'e gelen İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu" kentteki vatandaşlarla bir araya gelerek esnafı tek tek ziyaret etti.

Cumhuriyet Halk Partisi'nin (CHP) 18-20 Haziran tarihleri arasında Gaziantep'te düzenlenen Belediye Başkanları Çalıştayı'na katılmak için kente gelen İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, kent sakinleri ile buluştu. Çalıştay öncesinde halkı ve esnafı ziyaret eden Ekrem İmamoğlu'na ilgi yoğun gösterdi.

Kent gezisi için Balıklı meydanına gelen İmamoğlu, halkın ve esnafın ilgisinden dolayı planladığı yürüyüşü gerçekleştiremedi. Parti otobüsüyle gezisini sürdüren İmamoğlu, otobüsle Gazianteplileri selamladı.

Tarihi Bakırcılar Çarşısı ile Almacı Pazarı'nda Gazianteplilere teşekkür eden İmamoğlu, otobüsle çalıştayın düzenleneceği otele geçti.

(Muhammet Abdulkadir Esen - Ahmet Demir/İHA)

Kaynak: İHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir