Hudutsuz Sevda Ceylan Öldü mü Diziden Ayrıldı mı?

Hudutsuz Sevda Ceylan Öldü mü Diziden Ayrıldı mı?
Ceylan karakterine hayat veren Esengül Aypek Hudutsuz Sevda dizisinden ölerek ayrıldı.

Now TV ekranlarında perşembe akşamları yayınlanan Hudutsuz Sevda dizisinde Ceylan karakterine hayat veren Esengül Aypek 18 Nisan’da yayınlanan son bölümde diziye veda etti. 25 Nisan günü ekrana gelecek yeni bölümde Ceylan karakteri hudutsuz Sevda da yer almayacak. Başrollerinde Deniz Can Aktaş, Miray Daner, Burak Sergen, Asuman Dabak gibi oyuncuların yer aldığı hudutsuz Sevda dizisi aldığı yüksek reytingler ile dikkat çekiyor.

Dizide ilk bölümlerden beri yer alan Esengül Aypek senaryo gereği ölerek diziye veda etti. Kötü bir karakter olduğu için Ceylan karakterinin ölmesine kimileri sevinirken Esengül Aypek yayınladığı veda mesajında hudutsuz Sevda dizisi izleyicilerine çok eğlendim müthiş vakitler geçirdim sayenizde yönetmenimize senaristlerimize menajerim ve oyuncu arkadaşlarıma binlerce kez teşekkür ederim diye yazdı.

Hudutsuz Sevda dizisinde ölerek yapımdan ayrılan Esengül Aypek Ceylan karakteri ile dizinin etkili isimlerinden birisiydi. Hudutsuz Sevda Ceylan neden öldü niçin diziden çıktı geri dönecek mi gibi merak edilen sorular olsa da yeni sezonda Ceylan karakteri yer almayacak diziye geri dönmeyecek. Diziden ayrılan oyuncunun yeni bir dizi ile sözleşme imzalayarak yeni sezonda ekrana geleceği tahmin ediliyor.

Siz Ceylan karakterine hayat veren Esengül aypek hakkında neler düşünüyorsunuz diziden çıkması iyi oldu mu yorum ve görüşleriniz varsa lütfen aşağıya yazınız. Ayrıca Hudutsuz Sevda 2. sezon devam edecek mi yeni sezonda olacak mı sorularına yanıt verdiğimiz sayfamızı ziyaret edebilirsiniz. Şimdiden iyi seyirler dileriz.

Kaynak:HABER MERKEZİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.