Huawei'den Otomobil Sektörüne Büyük Atılım: Stelato S9 Tanıtıldı

Huawei'den Otomobil Sektörüne Büyük Atılım: Stelato S9 Tanıtıldı
Huawei, otomobil sektöründe önemli bir hamle yaparak lüks otomobil markası Stelato'nun ilk elektrikli modeli olan Stelato S9'u tanıttı.

Stelato S9, lüks segmentte yer alacak ve Mercedes S-Class gibi prestijli modellere rakip olacak. Bu yeni model, Huawei'nin otomobil sektöründeki iddialı adımlarının bir göstergesi olarak dikkat çekiyor.

Özellikler ve Fiyat

Stelato S9, 524 beygir gücünde çift motora sahip olacak ve CATL tarafından üretilen bataryaları kullanacak. 60 bin dolar civarında bir fiyat etiketine sahip olması beklenen bu otomobil, lüks ve teknolojik özellikleriyle dikkat çekecek.

Huawei Teknolojisinin İmzası

Stelato S9, Huawei'nin önde gelen teknolojik yeniliklerini bünyesinde barındıracak. HarmonyOS işletim sistemi, Huawei ADS 2.0 akıllı sürüş platformu, Huawei xPixel ön farlar ve Huawei Sound ses sistemi gibi özellikler, kullanıcılara üstün bir sürüş deneyimi sunacak.

Piyasaya Sunulma Planı

Otomobil, haziran ayında Asya ve Avrupa pazarında satışa sunulacak. Bu hamle, Huawei'nin otomobil endüstrisindeki varlığını güçlendirmeyi ve küresel ölçekte rekabet edebilir bir konuma gelmeyi amaçlıyor.

(HABER MERKEZİ)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.