Helal Size Çocuklar! Sadece Mardinspor’u yenmediniz

Helal Size Çocuklar! Sadece Mardinspor’u yenmediniz
Ağrıspor deplasmanda oynadığı Mardinspor ile her türlü olumsuzluğa rağmen bıkmadan usanmadan tüm oyunları bozarak şampiyon olmayı bildi.

Maç öncesi futbolculara, teknik kadroya ve yönetime yapılan saldırı ve yoğun güvenlik şeridinden etkilenmeyen koca yürekli takım, Mardinspor karşısında ezilmeden, korkmadan oynayarak bu şehre şampiyonluğu getirmesi bildi. Futbolcularına yapılan saldırıda göğsünü siper eden Ağrıspor Kulübü Başkanı Mehmet Yıldırım, tüm takımı arkasına alarak herkesle mücadele etti. Masa başında oynanan oyunlar, siyasi ayak oyunlarına karşı takımı motive etmeyi başaran yönetim ve teknik heyet bu başarının mimarı oldu.

Bu başarıda en büyük pay ise kendi memleketlerine karşı oynayan ve takımlarını yarı yolda bırakmayan Ağrıspor Teknik Direktörü Seyithan Özdaş ve Mardinli kaleci Nejdet oldu.

Mardin Valisi’nin oldukça para ve emek harcadığı takım tüm imkanlara rağmen halkın takımı olan Ağrıspor’u yenemedi. Ağrıspor önümüzdeki hafta oynayacağı Muş Menderesspor maçı kendi taraftarı önünde şampiyonluğunu kutlayacak.

helal1.jpg

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.